• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

04.06.2023

13:20

SKANDAL NA ROLAN GAROSU! Japanka lopticom udarila devojčicu pa diskvalifikovana (VIDEO)

ap photo

Tenis

SKANDAL NA ROLAN GAROSU! Japanka lopticom udarila devojčicu pa diskvalifikovana (VIDEO)

Podeli vest

Miju Kato i Aldila Sutjiadi diskvalifikovane su sa Rolan Garasa, jer je Japanka pogodila devojčicu koja skuplja loptice lopticom u grlo.

Na meču ženskog dubla, Japanka Miju Kato igrala je u paru sa Aldilom Sutjiadi protiv Mari Buzkova i Sara Soribes Tormo.

Posle servis greške je Kato udarila lopticu ka drugoj strani terena i pogodila devojčicu, koja je videla da loptica ide ka njoj, ali se nije snašla, ni pomerila, pa je dobila udarac u glavu.

Kato nije udarila devojčicu namerno, ali je udarac bio prilično jak i to u predelu vrata i devojčica je počela da plače. Zvanični sudija u stolici je odmah diskvalifikovao Kato i Sutjiadi. Najgore od svega je to što su Buzkova i Tormo tražile diskvalifikaciju koleginica sa druge strane.

 

 

 

Kato je posle diskvalifikacije bila u suzama, nije mogla da se smiri, dok je Sutjiadi pokušavala da je uteši, ali bezuspešno

Suparnički par u sastavu Mari Buzkova i Sara Soribes Tormo nastavile su ka četvrtfinalu osvojivši prvi set sa 7:6, dok su u drugom gubile sa 3:1 pri diskvalifikaciji protivnica.

Novaku Đokoviću se nešto slično desilo pre tri godine, kada je pogodio linijskog sudiju na US openu i odmah je bio diskvalifikovan, iako, kao ni Japanka, nije imao nameru da udari arbitra. Nole je 2020. godine stigao do četvrtog kola US opena, kada je u finišu prvog seta meča sa Pablom Karenjom Bustom pogodio linijskog sudiju lopticom. Nije bilo namere, prišao je sudiji, izvinio se, ali je teatralan nastup žene, koja je pala, kao da ju je metak pogodio, naterao sudiju i supervizora da izbace srpskog tenisera sa meča.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija