• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.06.2023

23:23

RUNE EMOTIVAN NAKON POBEDE: Želeo sam samo da UŽIVAM u trenutku

Tanjug/AP

Tenis

RUNE EMOTIVAN NAKON POBEDE: Želeo sam samo da UŽIVAM u trenutku

Podeli vest

Danski teniser Holger Rune bio je zadovoljan nakon plasmana u četvrtfinale Rolan Garosa.

Posle velike drame Holger Rune uspeo je da savlada Fransiska Serundola i plasira se u četvrtfinale Rolan Garosa. Danski teniser borio se protiv Argentinca više od četiri sata, ali je na kraju uz osmeh na licu popričao sa Aleksom Korečom. 

- Nije moguće biti spreman za ovo, bilo je nevarovatno igrati ispred ovakve publike, zadovoljstvo mi je. Rekao sam sebi u finišu da se opustim i uživam, bez obzira da li ću pobediti ili ne, želeo sam da uživam u svakom momentu - rekao je Holger Rune nakon meča. 

Fransisko Serundolo igrao je sjajno tokom čitavog turnira, ali mu je u finišu meča protiv Runea ponestalo "goriva" što je danski teniser uspeo da iskoristi. 

- Igrao je sjajno, želeo sam da izbegnem njegov forhend, mislim da je igrao još bolje kako se bližio meč kraju. Serundolo je fantastičan momak, želim mu sve najbolje u budućnosti - dodao je Danac. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

"Bol je bio sve jači, kao da mi neko lomi prste": Srpkinja  nagazila opasnu ribu na plažu u Grčkoj
Društvo

"Bol je bio sve jači, kao da mi neko lomi prste": Srpkinja nagazila opasnu ribu na plažu u Grčkoj

Osim meduza i vlasulja, turisti u Grčkoj se ponekad susreću i sa ježevima i ribom zvanom Dragon fish koja se drugačije zove i morski pauk, riba Dragana, Drakena. Karakterišu je šare na leđima, sa donje strane ima bodlju okrenutu unazad, a sličnu bodlju ima i na prvom leđnom peraju. Dugačka je do deset centimetara, sakrivena je u pesku pa je nije lako primetiti.

01.07.2024

13:07

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija