• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

06.06.2023

20:06

ALKARAZ MORA JOŠ DA VESLA! Novak bez dlake na jeziku o prvom teniseru planete!

Reuters

Tenis

ALKARAZ MORA JOŠ DA VESLA! Novak bez dlake na jeziku o prvom teniseru planete!

Podeli vest

Najbolji srpski teniser Novak Đoković održao je pres konferenciju posle pobede nad Karenom Hačanovom.

Novak se plasirao u polufinale Rolan Garosa gde će se sastatati s boljim iz duel Karlosa Alkaraza i Stefanosa Cicipasa.

Karlos Alkaraz je trenutno prvi teniser sveta, tako da je novinare zanimalo da ga Novak uporedi sa svoja dva najveća rival Rodžerom Federerom i Rafaelom Nadalom.

- Karlos je sada igrač koji privlači puno pažnje definitivno, Rafa i Rodžer, oni ne mogu da se porede i to rivalstvo i ako može da se nazove rivalstvom sa Alkarazom. Mnogo treba da vesla da bi došao do tih visina da ga poredim sa njima. Na dobrom je putu, igra fantastično, njegov tim je koncentrisan, usresređen, daje rezultate. Polufinale je grend slema, sa kim god da igram, igra se do poslednje kapi znoja i snage i krvi, šta god je potrebno da se pokuša na još jedan korak dalje, da se borim za trofej, ne znam koliko ću još takvih prilika imati. Ovo smatram velikom prilikom, svaki put kada sam u ovakvim situacijama - istakao je on.

Nije se tu zaustavio Đoković, s puno poštovanja je pričao  o oba potencijalna protivnika.

- Karlos se sjajno ponaša i na terenu i van terena, igra odlično, podseća me na jednog igrača iz njegove zemlje. Zaslužuje uspeh, naporno radi, kompletan je igrač već, iako je mlad, ima 20 godina. Igrali smo samo jednom u Madridu, dobio je sa 7:6 u trećem setu i od tada nismo igrali. Nismo se susreli do sada ove godine, ako dođe do tog duela, znam da mnogi žele da ga vide i bio bi to najveći izazov na turniru. Ako hoćeš da budeš najbolji, moraš da pobediš najbolje. Naravno, on ima meč sa Cicipasom, ne smemo da pokažemo nepoštovanje prema Stefanosu koji je fantastičan igrač, igrao je finale ovde - završio je Novak.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija