• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.06.2023

11:36

LEPOTICE VOLE TENISERE! Špankinja smuvala Cicipasa, a sa ovim ZAVODNIKOM je bila naša Ana!

printscreen

Tenis

LEPOTICE VOLE TENISERE! Špankinja smuvala Cicipasa, a sa ovim ZAVODNIKOM je bila naša Ana!

Podeli vest

Sve oči uprte su u prelepu špansku teniserku Paulu Badosu (25) i Grka Stefanosa Cicipasa (24), a u istoj situaciji je nekada je bila bivša srpska teniserka Ana Ivanović!

Badosa se pojavila na meču četvrtog kola Rolan Garosa koji je Cicipas igrao protiv Sebastijana Ofnera i pobedio.

Iako je stavila kačket i naočare, fanovi su je prepoznali. Navijači su ih dodatno "raskrinkali" zbog zajedničkog selfija na "Spotify" muzičkoj mreži.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paula Badosa (@paulabadosa)

Paula Badosa nedavno je okončala svoju vezu sa manekenom Huanom Betankurom, pričalo se da je bilo i nasilja, ali je španska teniserka sve to negirala. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paula Badosa (@paulabadosa)

Grk je takođe pre nekoliko meseci okončao vezu sa Grkinjom Teodorom, a povezivan je i sa fudbalerkom Aston Vile Ališom Leman.

U situaciji u kojoj su sada Cicipas i Badosa nekada su bili prelepa srpska teniserka Ana Ivanović i njen dečko, španski teniser i zavodnik Fernando Verdasko.

Smuvali su se 2008, a veza je potrajala oko godinu dana. Važili su za najtraktivniji sportski par jer je Ana uvek proglašavana za najlepšu, dok je Španac imao status zavodnika.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija