• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.06.2023

18:44

ZBOG OVOGA JE NAJVEĆI NA SVETU! Kakve reči Novaka Đokovića o Alkarazu i plasmanu u finale Rolan Garosa!

Tanjug

Tenis

ZBOG OVOGA JE NAJVEĆI NA SVETU! Kakve reči Novaka Đokovića o Alkarazu i plasmanu u finale Rolan Garosa!

Podeli vest

Novak Đoković je nakon pobede nad Karlosom Alkarazom još jednom pokazao kakva je veličina, pošto je povređenom rivalu odao priznanje i poželeo mu sve najbolje! Osim toga, najavio je da će dati sve od sebe u finalu, u pohodu na rekordni 23. grend slem pehar.

Novak kaže da je velika šteta što Španac nije uspeo da parira u trećem i četvrtom setu kao u prvom i drugom. Alkaraz je početkom trećeg dela igre osetio bolove u desnoj nozi, u pitanju su bili najverovatnije grčevi, zbog čega nije uspeo najbolje da se kreće.

Đoković mu je i tokom meča prilazio i pružao podršku, a onda je nakon meča sjajnim rečima još jednom potvrdio svoju veličinu.

- Pre svega, moram da kažem da je šteta za Karlosa. Na ovakvom nivou grčevi i fizički problemi, u kasnoj fazi grend slema, žao mi je zaista. Nadam se da će se vratiti i oporaviti - počeo je Novak.

Foto: EPAIMAGES

 

Otkriva Srbin šta je rekao rivalu nakon što se meč okončao pobedom u četiri seta.

- Na mreži sam mu prišao i rekao da je mlad i da ima vremena ispred sebe. Sigurno će ovaj turnir osvajati mnogo puta. Dečko je neverovatan takmičar, zaslužuje aplauz i veliku podršku. Bilo je teško za njega, nije znao da li će da preda ili da nastavi, i zato svako poštovanje za borbeni duh. Veliko poštovanje što je izdržao. Ja sam morao da ostanem fokusiran, jer sam video da se muči, ali nisam želeo da razmišljam šta se dešava sa druge strane mreže - dodaje Novak.

Kaže Đoković da je bilo jako teško u prva dva seta, a potom najavio je napad na titulu u nedelju.

- Nije bilo lako izdržati intenzitet. Prvih set i po igrao sam dobro, a onda je on zaslužio drugi set. Morao sam da igram agresivno i da rano hvatam loptu. Bila je prilično iscrpljujuća bitka u prva dva seta. Ponosan sam što sam u još jednom finalu. Živim san, igram još jedno finale Rolan Garosa, želim da pružim svoju najbolju igru - ističe Nole.

Za kraj ističe da ga čeka još mnogo posla.

- Nadam se da ću uspeti da prikažem najbolje od sebe. Nije gotovo, čeka me još jedan meč - zaključuje Đoković.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija