• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.06.2023

19:54

KAD KRENEŠ NA NOVAKA, NE SMEŠ DA PROMAŠIŠ! Mardi Fiš poslao moćnu poruku

EPAIMAGES

Tenis

KAD KRENEŠ NA NOVAKA, NE SMEŠ DA PROMAŠIŠ! Mardi Fiš poslao moćnu poruku

Podeli vest

Novak Đoković ponovo je oduševio planetu! Fanovi, ali i sportisti raznih disciplina utrkuju se u hvalospevima na račun srpskog asa.

Moćnu poruku poslao je američki teniser Mardi Fiš, koji je na Tviteru objavio citat iz kulte američke kriminalističke serije "Žica" u kojoj jedan od glavnih likova Omar izgovara:
"Ako kreneš na kralja - ne smeš da promašiš"!
 

 


Tim rečima je Fiš želeo da objasni kako je Karlos Alkaraz morao daleko spremniji, i fizički i psihički, da dočeka obračun sa kraljem, odnosno najvećim teniserom otkako je sveta i veka. 

Ni Endi Rodik, nekada veliki mrzitelj lika i dela Novaka Đokovića i čovek koji se sada klanja srpskom asu, takođe je slikovito objasnio kako izgleda kada izađete na crtu osvajaču 22 grend slem titule.
"Prvi ti oduzme noge, a onda..." - napisao je Rodik i ostao nedorečen.

Jedan navijač mu je rekao:"Hajde, završi rečenicu". Mislio je na čuveni citat koji Rodik već nekoliko godina ponavlja kad god Novak ostvari veliku pobedu, a u potpunosti glasi:"Prvo vam oduzme noge, a onda vam uzme dušu".

Međutim, Rodik je ovog puta dodao:"Ne mogu to da napišem, ipak je Alkaraz pokazao da ima mnogo duše".

Imao je šta da kaže i Keli Neš, američki radijski voditelj iz Južne Karoline, koji je takođe impresioniran kako "deda Novak" mlati rivale koji po godinama mogu da mu budu deca.
"Nisam čovek koji voli klađenje, ali kad sam pročitao da je Alkaraz proglašen velikim favoritom protiv Novaka pomislio sam koliko je samo glupo kladiti se protiv legende. Svaka čast Novače Đokoviću na tvom rekordnom 34. grend slem finalu".

 

 

 

 

 

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija