• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

10.06.2023

20:30

ANA, HOĆEŠ LI OVAKO I NOVAKU? Ivanovićeva čestitala Švjontekovoj osvajanje Rolan Garosa, da li će konačno i Đoković dobiti poruku?

Tenis

ANA, HOĆEŠ LI OVAKO I NOVAKU? Ivanovićeva čestitala Švjontekovoj osvajanje Rolan Garosa, da li će konačno i Đoković dobiti poruku?

Podeli vest

Nekadašnja teniserka Ana Ivanović čestitala je svojoj mlađoj koleginici Igi Švjonket na osvajanju Rolan Garosa. Videćemo hoće li čestitku dobiti i Novak Đoković, ukoliko sutra osvoji trofej.

Ana Ivanović je izuzetno aktivna na društvenim mrežama. Svakodnevno kači fotografije, ali i motivacione poruke. Sadržaj koji plasira uvek je pun podrške i ne propušta priliku da javno bodri drage ljude. Tako je i malopre, odmah po okončanju finala Rolan Garosa, uputila čestitku Švjontekovoj.

"Karolina Muhova prtiskala je snažnom, mirnom i staloženom igrom. Na kraju je uporna Iga Švjonket slavila. Čestitam ti na 4. grend slem tituli. Lepo je videti da tenis ponovo postaje agresivan" napisala je Ana na tviteru.

 

 

Jedini čovek koji je dugo bio prisutan u Aninom životu, a da mu lepa Srpkinja nikada ništa ne čestita je Novak Đoković. Njih dvoje su maltene u isto vreme počeli da igraju tenis, m,nogo toga su prošli kao klinci, a onda su se udaljili. Nikada nijedno nije javno govorilo o tome šta je prouzrokovalo distancu, ali je ona očigledna. 

Mnogo titula je Novak u međuvremenu osvojio, oženio se, dobio dvoje dece, a od Ane nikada ni reč nije dobio.

Foto: EPAIMAGES

Ana Ivanović

Jedini put kad je supruga nekadašnjeg fudbalera Bastijana Švajnštajgera govorila o Đokoviću, bilo je prilikom gostovanja na K1 televiziji.

- Mislim da će Đoković vrlo brzo dostići sve rekorde. On je definitivno neprikosnoven u svetu tenisa - rekla je tada lepa Ana. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
cane

pre 10 meseci

E sad fali samo ono Ana je Partizanovac a Nole je Zvezdas. Bas ste nekulturni sa svojim objavama

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija