• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.06.2023

19:29

NIJE MOGAO DA IZDRŽI, UHVATIO SE ZA GLAVU I.... Ovo što je u trenucima slavlja uradio Goran Ivanišević NIKO NIJE OČEKIVAO! (FOTO)

Printscreen/Eurosport

Tenis

NIJE MOGAO DA IZDRŽI, UHVATIO SE ZA GLAVU I.... Ovo što je u trenucima slavlja uradio Goran Ivanišević NIKO NIJE OČEKIVAO! (FOTO)

Podeli vest

Novak Đoković ispisao je istoriju tenisa i sporta uopšte osvojivši svoj treći Rolan Garos, a 23, rekordni grend slem trofej.

On je od danas i definitivno najbolji teniser svih vremena.

Sigurno da je uz porodicu van terena, na terenu imao najveću podršku od trenera Gorana Ivaniševića. 

Po završetku meča dogodila se jedna neočekivana scena.

Kada je Novak Đoković došao u ložu među najbliže, najpre se zagrlio sa Ivaniševićem, sa kojim godinama deli dobro i zlo i izljubio se sa njim.

Foto: Printscreen/Eurosport

Potom, dok je Novak išao ka svojoj supruzi Jeleni, majci Dijani, ocu Srđanu, stricu Goranu, prijatelju Janku Tipsareviću i drugima, Ivanišević nije više mogao da izdrži tolike emocije i naboj, pa je samo otišao iz lože u svlačionicu.

Pre odlaska se uhvatio za glavu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija