• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.06.2023

20:52

IVANIŠEVIĆ O NOVAKU: Kod njega samo jedna stvar nije DOZVOLJENA!

reuters

Tenis

IVANIŠEVIĆ O NOVAKU: Kod njega samo jedna stvar nije DOZVOLJENA!

Podeli vest

Trener Novaka Đokovića, Goran Ivanišević otkrio je šta nije dozvoljeno u saradnju sa srpskim teniserom.

Pokorio je Novak Đokvović Pariz i došao do svoje 23. grend slem titule. Srpski teniser osvojio je Rolan Garos pošto je u nedelju u velikom finalu savladao Kaspera Ruda, a jedan od najzaslužnijih za dobre igre popularnog Džokera je njegov trener - Goran Ivanišević. 

Iako tokom pojedinih mečeva deluje da se Ivanišević i Đoković ne slažu baš najbolje, rezultati govore suprotno budući da je Novak ove sezone došao do dve grend slem titule, pa je pitanje o galendarskom slemu ponovo otvoreno. 

Foto: EPA-EFE/James Ross

Govorio je Ivanišević o tome kako je biti trener Novaka Đokovića, a potom otkrio šta nije dozvoljenu u saradnji sa najboljih teniserom svih vremena. 

- To je ludilo! On je drugačiji, poseban, čovek koji prkosi svim gravitacijama i pravilima. Ne postoji nešto za njega što je nemoguće. Ta reč kod njega nije dozvoljena. Neverovatno je sve to. Toliko mi je drago da je pokazao svetu ko je on, šta je on, kako se igra i na koji način - rekao je Ivanišević. 

Očekuje se da Novak Đoković nakon Rolan Garosa uzme kratku pauzu, a potom zaigra na Vimbldonu gde brani titulu osvojenu prošle godine. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Edukacija o bezbednom plivanju i veslanju za najmlađe na tihoj Tisi! Dečija SUP avantura za Međunarodni dan dece
Društvo

Edukacija o bezbednom plivanju i veslanju za najmlađe na tihoj Tisi! Dečija SUP avantura za Međunarodni dan dece

Povodom Međunarodnog dana dece, u nedelju, 2. juna u 10 časova, tiha Tisa u Čurugu, postaće epicentar edukacije i zabave za najmlađe kroz uzbudljivu SUP avanturu. Ovaj jedinstveni događaj ima za cilj edukaciju najmlađih o pravilima ponašanja u i oko vode, kao vid prevencije od neželjenih povreda na otvorenim vodama, uz stručne savete o bezbednom plivanju i pravilnom veslanju na SUP dasci.

01.06.2024

16:59

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Susret "jegulje" i "meduze"! Ovako je izgledala poseta našeg državnog vrha Hitlerovoj Nemačkoj! (VIDEO)
Srbija

Susret "jegulje" i "meduze"! Ovako je izgledala poseta našeg državnog vrha Hitlerovoj Nemačkoj! (VIDEO)

Poseta kneza Pavla Karađorđevića Berlinu 1. juna 1939. godine nekome sa strane mogla je izgledati kao potpuni diplomatski uspeh Hitlerove Nemačke. Nacisti su priredili veliku vojnu paradu, kancelar i jugoslovenski namesnik smeškali su se jedno drugom, a razmenjene su i uljudne reči hvala za oba naroda. Ipak, “iza kulisa” stvari su izgledale mnogo drugačije…

01.06.2024

09:00