• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

15.06.2023

10:02 >> 10:08

NOVAK ILI HAJDUK IZ SPLITA? Ivanišević otkrio ovo, ali i detalje sa sado-mazo treninga

reuters

Tenis

NOVAK ILI HAJDUK IZ SPLITA? Ivanišević otkrio ovo, ali i detalje sa sado-mazo treninga

Podeli vest

Ne pitajte me da li bih više voleo da Hajduk osvoji titulu ili Novak Đoković kalendarski slem, poručio je trener srpskog tenisera Goran Ivanišević.

Ceo sve i dalje bruji o uspehu Novaka Đokovića kojim je potvrdio da je najbolji u istoriji tenisa. Sa osvojena 23 grend slema ne postoji niko više ko može da mu stane na crtu. I tu nije kraj. Iako ima 35 godina, i dalje je broj jedan i niko ne može da mu parira. 

Stoga nije ni čudo što mu teniski analitičari predvišaju osvajanje kalendardkog grend slema. Već je osvojio Australija open i Rolan Garos, a ostali su mu Vimbldon i Ju-Es open. 

Na jednom događaju u Hrvatskoj, Novakovog trenera Gorana Ivaniševića pitali su da li bi se više obradovao da Hajsuk iz Splitza osvoji titulu ili Đoković kalendarski slem?

Foto: EPA-EFE/James Ross

Goran Ivanišević

- Uh, nemojte me to pitati. To mi je najteže pitanje, ne mogu da odgovorim na to - rekao je Ivanišević.

Nekadašnji teniser rođen je u Splitu i veliki je navijač Hajduka, koji je poslednju titulu osvojio 2''5. godine.

Đoković i Ivanišević sarađuju od leta 2019. godine i Srbin je od tada osvojio osam grend slem titula. Sa strane gledano, deluje da trener nekada više na njega, da se možda i ne slažu lepo, ali obojica kažu da je među njima sve u redu i da lepo funkcionišu. Ivanišević je nedavno otkrio da je izlazio u susret Đokovićevim prohtevima za treniranje, koji su nekada bili sadomazohistički.

Foto: AP/Photo

- Uvek sam se trudio da ga podržim i učinim sve da se oseća bolje, pogotovo ako mu ne ide. Ponekad je bilo jako teško. Recimo, jednom se samo probudio i zvao me da ustanem da trenira bekhend. Pomislio sam - hajde, ako će mu biti bolje. Radili smo to od dva ujutru do šest ujutru. Međutim, tu nije kraj. Svaki dan je nešto novo. Đoković je perfencionista - opisao je Ivanišević. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija