• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.06.2023

10:21

UKRAJINCI PONOVO NAPADAJU SABALENKU! Ti si niko i ništa, bez obzira na sve trofeje

EPAIMAGES

Tenis

UKRAJINCI PONOVO NAPADAJU SABALENKU! Ti si niko i ništa, bez obzira na sve trofeje

Podeli vest

Nekadašnji teniser Sergej Stahovski (37) preko društvenih mreža izvređao Arinu Sabalenku (25).

Beloruskinja je na meti zato što podržava predsednika svoje zemlje Aleksandra Lukašenka, koji je sve vreme na strani Rusije dok traje oružani sukob sa Ukrajinom!

I na nedavno završenom Rolan Garosu u Parizu trenutno druga igračica na svetu doživljavala je neprijatnosti, a posle eliminacije u polufinalu otputovala je na odmor na Majorsku.
Zbog toga se sada na nju obrušio bivši teniser.

- Slaba igračica, koja je nedavno rekla da ima emocionalne probleme, sada se opušta na luksuznom odmoru. Dok zločinački režim, koji nije osudila, nastavlja da pomaže bombardovanje Ukrajine. Arina, ti si niko i ništa. Bez obzira koliko trofeja osvojiš - poručio je Stahovski tokom lajva na Instagramu.

Foto: EPAIMAGES

Stahovski nije štedeo Beloruskinju

Ovo je ko zna koji put da neko od ukrajinskih sportista napada Sabalenku zbog svojih stavova. Tokom Otvorenog prvenstva Francuske na svakoj konferenciji za medije prozivali su je zbog odnosa sa Lukašenkom, dok protivnice nisu želele s njom da se pozdrave pre i posle meča. To su učinile Marta Kostjuk u prvom kolu i Elina Svitolina u četvrtfinalu.

- Ukrajinke nas i dalje mrze. Kao da smo mi krive za rat, kao da mi imamo nekakvog uticaja. Ne podržavam rat i ne želim da moja zemlja bude u konfliktima sa bilo kim. To sam rekla više puta. Neću da se mešam u politiku, želim samo da budem teniserka. Jedina stvar koja se promenila od početka rata jeste da sam prestala da razmišljam o tome, da sam se usredsredila na sebe. Shvatila sam da ništa loše nisam uradila Ukrajini. To nije moja krivica, niti ruskih i beloruskih sportista. Mi smo samo ljudi koji se bave sportom, a naš uticaj na sve što se dešava ravan je nuli - rekla je Sabalenka.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?
Live TV

INFORMER SPECIJAL! Šta to zna Bajden i šta krišom sprema Trampu?

Završena je prva debata između Bajdena i Trampa koji je pokazao sve Bajdenove negativne strane. Tramp je evidentno bio dominantan i odneo pobedu! Da li će Bajdenovi glasači promeniti mišljenje nakon prvog duela dva predsednička kandidata i koliko su realne šanse za Trampovu pobedu u specijalnoj emisiji govorili su Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globaliacije i Ilija Kajtez, pukovnik u penziji. Tokom emisije uključivao se veliki broj drugih gostiju, kao i gledaoci Informer TV koji su rekli svoje mišljenje o ovoj temi.

28.06.2024

18:41

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija