• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tanjug

19.06.2023

10:02

ŠTETA! Olgin PAD, Srbija ponovo nema teniserku u prvih 100!

Tanjug/AP

Tenis

ŠTETA! Olgin PAD, Srbija ponovo nema teniserku u prvih 100!

Podeli vest

Najbolje rangirana srpska teniserka Olga Danilović pala je za jednu poziciju na najnovijoj WTA listi, koja je objavljena ovog ponedeljka.

Danilovićeva je 101. teniserka sveta sa 657 bodova, a od ostalih srpskih teniserki, Aleksandra Krunić pala je za 27 mesta i trenutno je na 192. poziciji sa 369 bodova.

Natalija Stevanović je napredovala za sedam mesta i sada je 224. teniserka sveta sa 319 bodova. Lola Radivojević je popravila plasman za takođe sedam pozicija i sada je 275. igračica na WTA listi sa 246 bodova.

Foto: EPA-EFE/YOAN VALAT

 

Prvo mesto na WTA listi i dalje drži Poljakinja Iga Švjontek sa 8.940 bodova, dok je Beloruskinja Arina Sabalenka druga sa 8.011. Na trećoj poziciji je Elena Ribakina iz Kazastana sa 5.090 bodova, dok je četvrta Francuskinja Karolina Garsija sa 5.025 poena.

Nakon njih slede Amerikanka Džesika Pegula, Ons Žabur iz Tunisa, Koko Gof (SAD), Grkinja Marija Sakari, Čehinja Petra Kvitova i Beatriz Hada Maja iz Brazila. Naredna WTA lista biće objavljena za nedelju dana.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Svi su isti! Glas za Manojlovića je glas za to da su Srbi genocidni - Savo potvrdio koaliciju sa listom “Biram borbu”, čiji lideri tvrde da je Srebrenica genocid!
Izbori 2024

Svi su isti! Glas za Manojlovića je glas za to da su Srbi genocidni - Savo potvrdio koaliciju sa listom “Biram borbu”, čiji lideri tvrde da je Srebrenica genocid!

Kandidat za gradonačelnika Beograda pokreta "Kreni-promeni" Savo Manojlović priznao je da je napravio koaliciju sa listom "Biram borbu" koju čini šest stranaka iz nekadašnje "Srbije protiv nasilja" - Zeleno-levi front, Ne davimo Beograd, Narodni pokret Srbije, Demokratska stranka, Ekološki ustanak - Ćuta, Pokret slobodnih građana i Novo lice Srbije - a čiji lideri tvrde da je Srebrenica genocid.

23.05.2024

08:41

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Opravdani bes: Roditelji žrtava nasrnuli na monstruma Blažića u sudu
Hronika

Opravdani bes: Roditelji žrtava nasrnuli na monstruma Blažića u sudu

Bes roditelja žrtava masovnog ubistva u Duboni i Malom Orašju eksplodirao je juče u Višem sudu u Smederevu kad je sudska straža uvela monstruma Uroša Blažića u sudnicu, gde je trebalo da bude održano pripremno ročište. Čim su ga videli kako pognute glave ulazi u sudnicu, sa pancirom, okružen pripadnicima sudske straže i policije, roditelji i rođaci pobijenih mladih ljudi skočili su na njega i umalo ga nisu linčovali.

24.05.2024

08:44

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija