• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.06.2023

21:08

ZA MEDVEDEVA NEMA ZIME - Rus siguran učesnik VIMBLDONA bez obzira na SANKCIJE!

EPAIMAGES

Tenis

ZA MEDVEDEVA NEMA ZIME - Rus siguran učesnik VIMBLDONA bez obzira na SANKCIJE!

Podeli vest

Agent Danila Medvedeva, Lev Kasil, ističe da će ruski teniser sigurno nastupati na ovogodišnjem Vimbldonu.

Uveli su organizatori Vimbldona nova stritna pravila kako bi sprečili ruske i beloruske sportiste da učestvuju na londonskom grend slemu. Među pravilima je i obavezan raskid ugovora sa sponzorskim kompanijama koji su pod sankcijama Velike Britanije. 

Izazvalo je to velike kontroverze širom sveta, brojni teniseri nalaze sa na prekretnici budući da će morati da biraju, ali takav problem neće imati Danil Medvedev, makar po tvrdnjama njegovog agenta - Leva Kasila. 

- Ne mogu to da komentarišem. Ako se od ruskih igrača traži da raskinu ugovore, onda to ne ugrožava naše klijente. Oni nemaju ugovore sa sponzorima koji su pod sankcijama - rekao je Kasil. 

Danil Medvedev je, kao uostalom svi ruski i beloruski sportisti, bio prinuđen da propusti prošlogodišnji Vimbldon. Zbog toga je ATP doneo odluku da se bodovi sa grend slema na rečunaju, pa je Đoković, uprkos tituli ostao bez 2.000 bodova na svetskoj listi. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Priština ubija dijalog!
Politika

Priština ubija dijalog!

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković izjavio je danas da Priština ubija dijalog, kao i da je glavni pregovarač Prištine Besnik Bisljimi u sredu u Briselu odbio da razgovara o svim temama.

03.07.2024

12:27

'Ne obmanjujte javnost' - Vučić upitao crnogorsko rukovodstvo: Da li je rezolucija o Jasenovcu bila moja ideja?
Politika

'Ne obmanjujte javnost' - Vučić upitao crnogorsko rukovodstvo: Da li je rezolucija o Jasenovcu bila moja ideja?

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da ljudi iz crnogorskog rukovodstva govore stranim predstavnicima da je rezolucija o Jasenovcu u crnogorskom parlamentu doneta pod pritiskom Beograda i upitao predsednika Crne Gore i predsednika Vlade te zemlje da li ih je ikada pozvao telefonom da vrši pritisak na njih i da li je ta rezolucija bila njegova ideja.

03.07.2024

12:12

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija