• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.07.2023

23:08

Rune otkrio stravičnu priču: Pretili su mi smrću!

Tanjug/AP

Tenis

Rune otkrio stravičnu priču: Pretili su mi smrću!

Podeli vest

Danski teniser Hoger Rune žalio se na probleme sa pretnjama navijača.

Poslednjih godina teniseri su prečesto bili mete ne samo kritika nego i pretnji. Na to se požalio Hoger Rune uoči početka Vimbldona. 

- Dobijao sam pretnje smrću. To je već zaista previše. Zašto biste tako nešto poručili nekom? Besmisleno je. Nikad se ne bi dogodilo da neko stane ispred mene i kaže mi tako nešto u lice - rekao je Holger Rune. 

Danac će biti šesti nosioc na Vimbldonu, a prvi rival u Londonu biće mu domaći teniser Džordž Lofhagen. On je dobiju specijalnu pozivnicu domaćinu. 

- To je podloga koja mi zaista odgovara i ove godine je već bilo bolje. Što se tiče moje igre, ja volim da izlazim napred, serviram dobro i volim da uzvraćam lopticu. Potrebno je malo prilagođavanja, spreman sam za to ove godine - podvukao je Danac. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija