• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.07.2023

23:21

Šok! Novakov rival se povukao sa Vimbldona

ap photo

Tenis

Šok! Novakov rival se povukao sa Vimbldona

Podeli vest

Šok, samo nekoliko sati pre početka Vimbldona australijski teniser Nik Kirjos odlučio je da se povuče da grend slema u Londonu.

Kirjos se oglasio se na društvenim mrežama i poručio da nije uspeo da se u potpunosti oporavi od povrede, pa samim tim ne želi da rizikuje i pogorša svoje zdravstveno stanje. 

Australijanac je nedavno doživeo istegnuće zgloba i očigledno se nije dovoljno oporavio. 

Kirjos je prošle godine igrao u finalu Vimbldona i to protiv Novaka Đokovića, ali je izgubio sa 3:1 u setovima. Australijanac se i ove godine nalazio u Novakovoj polovini žreba i prema projekciji trebalo je da se sastanu u četvrtfinalu.

"Zaista mi je žao što moram da se povučem sa Vimbldona ove godine. Tokom povratka, osetio sam bol u ručnom zglobu na turniru u Majorci. Iz predostrožnosti smo otišli na skener i on je pokazao da imam naprsnuće ligamenta. Pokušao sam sve da budem u stanju da igram, ali razočaran sam što nisam imao dovoljno vremena da se oporavim pre Vimbldona. Vratiću se i kao i uvek, ceni podršku svih mojih navijača", napisao je Kirjos na društvenim mrežama.

 

Australijanac je na startu Vimbldona trebalo da igra protiv Davida Gofana, ali će ga sad u glavnom žrebu zameniti "laki luzer" iz kvalifikacija.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija