• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.07.2023

09:32

Novak dao vetar u leđa Srpkinji: Nadam se da ćemo zajedno jesti travu!

profimedia

Tenis

Novak dao vetar u leđa Srpkinji: Nadam se da ćemo zajedno jesti travu!

Podeli vest

Najbolji srpski teniser Novak Đoković kaže da je pobeda jedine naše predstavnice na ovogodišnjem Vimbldonu Natalije Stevanović nad Karolinom Pliškovom fantastičan uspeh.

Srpska teniserka Natalija Stevanović je trijumfovala na startu Vimbldona nad Karolinom Pliškovom rezultatom 6:2, 6:3. Natalija je do glavnog žreba došla kroz kvalifikacije i nakon nešto više od sat vremena deklasirala je Čehinju na terenu broj 18.

- Nisam je video, ali joj čestitam, to je fantastičan uspeh. Nije mnogo ljudi očekivalo od nje da se kvalifikuje i da pobedi favorita  i devojku koja je igrala finale ovde. Impresivan rezultat, nisam je puno puta video u životu. Znam da je dolazila u centar u Beogradu da trenira nekoliko puta, pa je poznajem površno. Kao svaki igrač i igračica koji se probija u Srbiji ima moju punu podršku nadam se da će joj to biti podstrek -  rekao je Đoković.

Foto: EPA

 

 

 

Natalija je veliku pobedu proslavila kao i Novak što čini na ovom turniru, grickanjem trave.

- Nisam znao da je jela travu, nadam se da ćemo je jesti zajedno - kazao je Đoković uz osmeh.

Stevanovićeva će u narednoj rundi igrati protiv Tamare Korpač, dok će Đoković svog rivala saznati naknadno. To će biti bolji iz duela Tomas Ečeveri – Sten Vavrinka.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Planeta

Konačno slobodan! Ovako sada izgleda Džulijan Asanž! (FOTO, VIDEO)
Planeta

Konačno slobodan! Ovako sada izgleda Džulijan Asanž! (FOTO, VIDEO)

Osnivač Vikiliksa Džulijan Asanž izjasnio se krivim po jednoj optužbi za pribavljanje i objavljivanje vojnih tajni SAD, kao rezultat dogovora sa tužiocima američkog Sekretarijata za pravosuđe, čime je obezbedio sebi slobodu, a time je završena i duga pravna saga koja je pokrenula debate o slobodi štampe i nacionalnoj bezbednosti.

26.06.2024

11:28

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija