• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

06.07.2023

20:22

Šok za šokom na Vimbldonu! Ispao i teniser iz Top 10, Novaku se čisti put do finala! Senzacionalan preokret

EPA-EFE/TOLGA AKMEN

Tenis

Šok za šokom na Vimbldonu! Ispao i teniser iz Top 10, Novaku se čisti put do finala! Senzacionalan preokret

Podeli vest

Amerikanac Tejlor Fric, deveti teniser sveta, šokantno je završio s učešćem na Vimbldonu već u drugom kolu posle eliminacije od Mikaela Imera.

Šveđanin, koji je tek 59. na svetskom rangiranju, napravio je veliki preokret jer je posle dva izgubljena seta savladao Frica sa 3:6, 2:6, 6:3, 6:4, 6:2.

Fric je bio potencijalni Novakov rival u polufinalu, ali će već u trećem kolu umesto njega igrati švedski teniser, i to protiv Kolumbijca Danijela Elahija Galana.

On je Nemca Oskara Otea pobedio sa 6:3, 3:6, 6:3, 7:6(3).

Od nosilaca su u Noletovoj polovini žreba ostali Andrej Rubljov kao sedmi favorit, Janik Siner (8.), , Aleksander Bublik (23), Denis Šapovalov (26.), te rivali u trećem kolu Lorenco Museti (14.) i Hubert Hurkač (17.).


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)
Live TV

Pitanje koje je podelilo Srbe: Kućni ljubimci u kafićima, da ili ne? (VIDEO)

Tema Vikend info jutra bila je pitanje koje je kopka gledaoce, ali i goste u studiju, a to je da li psi, generalno životinje, smeju da obitavaju u kafićima i restoranima i da li je opravdano naplaćivanje njihovog boravka u objektu. O tome su polemisali Aleksandar Gavrić iz organizacije Animal Rescue Srbija, modni fotograf Dejan Milićević, Ivan Gavrilović, pevač i veterinar Srećko Radojičić.

27.07.2024

13:17

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija