• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

07.07.2023

17:50

Auuu, blam nad blamovima na Vimbldonu! Čestitao teniserki pobedu, a ona pukla! (VIDEO)

printscreen Twitter

Tenis

Auuu, blam nad blamovima na Vimbldonu! Čestitao teniserki pobedu, a ona pukla! (VIDEO)

Podeli vest

Paula Badosa doživela je neprijatnost na vimbldonskoj pres-konferenciji posle meča.

Španska teniserka je izgubila od Marte Kostjuk tako što je predala meč, a novinar koji je postavljao pitanja mislio je da je ona pobedila.

Primorana da prekine svoj meč protiv Kostjuk na Terenu 18 kada je zaostajala 6:2, 1:0, Špankinja je brzo otišla u salu za konferencije, a tamo joj je novinar greškom čestitao na pobedi.

Nakon što ga je Badosa ispravila, brzo je postalo očigledno da činjenica da je ona poražena nije shvaćena od strane novinara, sve dok ga moderator kasnije ponovo nije podsetio na to.

Novinar: Čestitam na pobedi. 

Badosa: Izgubila sam.

Novinar: Propustila si neke mečeve zbog povrede

Badosa: Da.

 

 

Novinar: Da li možeš da nam kažeš o tvojoj fizičkoj spremi,molim te. 

Badosa: Za vašu informaciju,izgubila sam danas.

Moderator: Nije pobedila.

Pitanje: Nisi pobedila?

Badosa: Ne.

Ono što je još zanimljivije, to nije bio prvi put da je novinar postao viralan na Gren Slemu jer je greškom čestitao poraženom igraču u pres sali.

Isti pripadnik "sedme sile" na Rolan Garosu je 2014. godine čestitao Francuzu Nikolasu Mahutu na pobedi u meču prvog kola protiv Mihaila Kukuškina – izgubio je u četiri seta – a onda dodatno izazvao Mahutov gnev nakon što je priznao da nije gledao meč.

Na US Openu 2017, konferencija za medije Naomi Osake u trećem kolu počela je sledećim pitanjem: "Glupo pitanje: Zašto ste danas pobedili?" 

Nisam pobedila - bila je primorana Osaka da odgovori, pošto je izgubila od Kaje Kanepi 6:3, 2:6, 7:5.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Beograd podržava Lajčakov proces za formiranje ZSO! Petković je preneo jasnu poruku, ovo se čeka 11 godina
Politika

Beograd podržava Lajčakov proces za formiranje ZSO! Petković je preneo jasnu poruku, ovo se čeka 11 godina

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković, zajedno sa ambasadorom Markom Đurićem, razgovarao je danas sa ambasadorima i predstavnicima zemalja Kvinte u Beogradu i predstavnikom Delegacije Evropske unije o neophodnosti formiranja ZSO, poslednjoj rundi dijaloga Beograda i Prištine, koji je nedavno održan u Briselu, kao i o političko-bezbednosnoj situaciji na KiM.

02.05.2024

14:06

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija