• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.07.2023

19:02

Italijan napravio haos na Vimbldonu! Siner vikao na Srpkinju

Starsportphoto

Tenis

Italijan napravio haos na Vimbldonu! Siner vikao na Srpkinju

Podeli vest

Srpkinja Marijana Veljović našla se u centru pažnje na Vimbldonu i to zbog sukoba sa italijanskim teniserom Janikom Sinerom.

Kragujevčanka je bila glavni sudija na meču između pomenutog Italijana i Kolumbijca Danijela Elahija Galana. Pri rezultatu 2:2 u taj-brejku prvog seta Siner je poslao forhend na liniju, ali je Srpkinja uzviknula aut. Italijan je odmah tražio čelendž, koji je pokazao da je bio u pravu.

Prema pravilima, posle ovakvog čelendža poen mora da se ponovi, ali je osmi teniser sveta bio ljut jer da Veljovićeva nije pogrešno procenila, on bio dobio poen. Siner je tada počeo nezadovoljno da gestikulira ka našoj arbitarki, a potom joj je prišao i počeo da se raspravlja s njom. Veljovićeva se u nekoliko navrata izvinila, ali to 21-godišnjem momku nije bilo dovoljno. 

 

 

Na kraju je ponovljeni poen uzeo je Galan, a Siner je nakon toga ironično aplaudirao Marijani. Odluka srpske arbitarke na kraju nije uticala na konačan ishod meča, jer je Siner pobedio Galana sa 3:0 u setovima i plasirao se u četvrtfinale Vimbldona.  


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

Keba zbog alimentacije završio na sudu u Strazburu! Ljiljana Jevremović: Rekao mi je da neće da leči bolesno dete! (VIDEO)
Live TV

Keba zbog alimentacije završio na sudu u Strazburu! Ljiljana Jevremović: Rekao mi je da neće da leči bolesno dete! (VIDEO)

Dragan Kojić Keba je imao sudski spor za utvrđivanje očinstva njegovog deteta, koje nije hteo da prizna. Taj incident pokreće pitanje o alimentaciji i svim sudskim procesima o starateljstvu, a na to su odgovorile su gošće Vikend info jutra, Ljiljana Jevremović, tekstopisac, advokat Tamara Nemčev Džinić i socijalna radnica Biserka Jakovljević.

01.09.2024

13:08

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija