• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.07.2023

22:07

Đere surovo iskren: Falilo mi je dosta da pobedim Cicipasa!

EPA-EFE/TOLGA AKMEN

Tenis

Đere surovo iskren: Falilo mi je dosta da pobedim Cicipasa!

Podeli vest

Srpski teniser Laslo Đere zaustavljen je u trećem kolu Vimbldona, pošto je poražen od Grka Stefanosa Cicipasa 6:4, 7:6 (7:5), 6:4.

Nažalost, prva nedelja Vimbldona "odnela" je iz Londona gotovo sve srpske predstavnike. Jedini "preživeli" uz Novaka Đokovića bio je, do juče, Laslo Đere, ali je momak iz Sente eliminisan u trećem kolu pošto je od njega bolji bio Stefanos Cicipas. 

- Imao sam neke šanse pogotovo u drugom setu, ali je on uvek odigrao u najbitnijim i najvažnijim trenucima. Da li je to bio dobar servis ili ritern, malo je falilo u taj-brejku za 4-1. Nije dobro riternirao, ali u taj-brejku dva moja dobra servisa je izblokirao nisko i kratko. Osećao sam da imam šanse da sam u igri sa njim i mislim da je servis bio presudan. Imao je malo bolji servis - rekao  je Laslo Đere. 

Srpski teniser tako se oprostio od Londona, ali ističe da su utisci nakon poraza od Stefanosa Cicipasa pomešani. 

- Falilo je dosta, nisam uzeo ni set. Glupo je da pričam da sam bio blizu ili ne znam šta. Ali, definitivno sam osećao da nešto mogu, da mogu barem još dodatno da iskomplikujem meč, kako bi bilo na kraju to ne znam. Nije slučajno on peti već nekoliko godina - to je jasno. Osećanja su pomešana kao uvek, sa ovog turnira će samo jedan otići kući koji nije izgubio i uvek je teško govoriti posle poraza čak i dan kasnije. Generalno nije loš rezultat, ali uvek želim više. Pomešana su mi osećanja - dodao je srpski teniser. 

Iskoristio  je Đere priliku da se prošeta Londonom tokom slobodnih dana, a ističe da mu se najviše dopao park koji je bio u blizini hotea. 

- Imao sam slobodan dan prošle subote i malo sam obišao grad, otišao sam na ručak. Bio sam ovde više puta, pa znam neke stvari. Volim da prošetam gde god da sam, ako sam u prilici. Hotel mi je bio u blizini jednog parka, pa sam svakodnevno šetao tu u blizini - podvukao je Đere. 

Za kraj, Laslo Đere dodao je da će naredne turnire igrati na šljaci u Evropi, a prvi sledeći je Gštad. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Reakcija Doma zdravlja Voždovac na laži SSP! Maliciozne i spinovane izjave Nenada Petrovića
Politika

Reakcija Doma zdravlja Voždovac na laži SSP! Maliciozne i spinovane izjave Nenada Petrovića

Predstavnik Stranke slobode i pravde (SSP) Nenad Petrović izjavio je danas da više od 30.000 Voždovčana deset godina sluša lažna obećanja o renoviranju ambulante Doma zdravlja Voždovac na Banjici koji se raspada, pa zdravstveni radnici angažovanje u toj ustanovi doživljavaju kao kaznu, a pacijenti u nju idu samo kada moraju. Na ovu izjavu usledila je oštra reakcija.

20.05.2024

22:40

Danijela Vujičić: Međunarodna zajednica, ćuti i nemo posmatra Kurtijev divljački juriš
Politika

Danijela Vujičić: Međunarodna zajednica, ćuti i nemo posmatra Kurtijev divljački juriš

Međunarodna zajednica, ćuti i nemo posmatra Kurtijev divljački juriš na uskraćivanje prava na rad zaposlenima i egzistenciju celokupnog srpskog stanovništva u južnoj srpskoj pokrajini kako stoji u Rezoluciji 1244, ili je repetirana puška u radnike banke (osim pravog naziva - oružana pljačka) za Kurtija i njegove mentore normalna stvar za dopunu fajla o realizaciji uslova za ulazak u svet prava i demokratije, izjavila je danas predsednica Skupštinskog odbora za KiM Danijela Vujičić povodom zatvaranja Poštanske štedionice na KiM

20.05.2024

22:21

TV

Ako Zelenski izgubi vlast, može da izgubi i glavu? Putin se zakleo da ga niko neće ubiti sve dok bude bio predsednik!
Live TV

Ako Zelenski izgubi vlast, može da izgubi i glavu? Putin se zakleo da ga niko neće ubiti sve dok bude bio predsednik!

Poginuo je predsednik Irana. Proglašena petodnevna žalost u zemlji. Šta čeka Iran nakon pogibije Raisija? Zelenskom danas istekao mandat. Da li će i dalje biti predsednik Ukrajine. Međunarodni krivični sud zatražio hapšenje Netanjahua zbog navodnih ratnih zločina u Gazi. Na ove teme u emisiji "Rat uživo" govorili su novinar Dragan Vujičić i general Vinko Pandurević.

20.05.2024

19:45

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija