• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.07.2023

23:45

Poznat termin nastavka Novakovog meča!

Tanjug/AP

Tenis

Poznat termin nastavka Novakovog meča!

Podeli vest

Meč Novaka Đokovića protiv Huberta Hurkača u osmini finala Vimbldona biće nastavljen u ponedeljak od 16 časova na Centralnom terenu.

Počeo je duel Novaka Đokovića i Huberta Hurkača tek nekoliko minuta pre 22 časa na Centralnom terenu Vimbldona. Pravila u Londonu su jasna i kažu da nakon ponoći sportskih manifestacija nema zbog čega je duel srpskog i poljskog tenisera prekinut nakon drugog seta. 

Đoković je poveo sa 2:0 nakon bezmalo dva časa borbe i dva taj-brejka. Na terenu se potom pojavio supervizor, a glavni arbitar Mohamed Lajani saopštio je odluku organizatora da se meč nastavi u ponedeljak na istom mesto. 

Zvanična potvrda da će se duel nastaviti na Centralnom terenu stigla je nekoliko minuta pre ponoći, a odlučeno je da njihov duel bude drugi na programu. Pre Đokovića i Hurkača igraju Elena Ribakina i Beatriz Hadad Maja od 13:30, dakle srpski teniser bi svoj put ka četvrtfinalu trebao da nastavi oko 16 časova. . 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija