• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.07.2023

16:31

Prvi put u istoriji! Sada je i to uradio! Slaviće do zore plasman u četvrtfinale Vimbldona!

reuters

Tenis

Prvi put u istoriji! Sada je i to uradio! Slaviće do zore plasman u četvrtfinale Vimbldona!

Podeli vest

Ruski teniser Danil Medvedev plasirao se u četvrtfinale Vimbldona, prvi put u karijeri, nakon što mu je Čeh Jirži Lehečka predao meč kod rezultata 2:0 u setovima (6:4, 6:2).


Medvedev je dominirao do prekida meča, nije se postavljalo pitanje pobednika, a kad je Rus osvojio drugi set, Čeh je odlučio da preda meč zbog povrede. 

U pauzi između setova Lehečka ja tražio medicinski tajm-aut jer je imao velike probleme sa žuljevima.

To se videlo i u drugom setu koji je Medvedev dobio sa 6:2, gde se baš videlo da se Lehečka sporije kreće i da se ne oseća najprijatnije na terenu.

Foto: Tanjug/AP

 

 

Tako da se ovo moglo i naslutiti da će po izgubljenom drugom setu Čeh odlučiti da preda meč Medvedevu.

Ruski teniser je tako napokon stigao do četvrtfinala grend slema na travi, a u njemu će igrati protiv pobednika meča Stefanos Cicipas (Grčka) - Kristofer Jubanks (SAD) koji je u toku.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

Priština ubija dijalog!
Politika

Priština ubija dijalog!

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković izjavio je danas da Priština ubija dijalog, kao i da je glavni pregovarač Prištine Besnik Bisljimi u sredu u Briselu odbio da razgovara o svim temama.

03.07.2024

12:27

'Ne obmanjujte javnost' - Vučić upitao crnogorsko rukovodstvo: Da li je rezolucija o Jasenovcu bila moja ideja?
Politika

'Ne obmanjujte javnost' - Vučić upitao crnogorsko rukovodstvo: Da li je rezolucija o Jasenovcu bila moja ideja?

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da ljudi iz crnogorskog rukovodstva govore stranim predstavnicima da je rezolucija o Jasenovcu u crnogorskom parlamentu doneta pod pritiskom Beograda i upitao predsednika Crne Gore i predsednika Vlade te zemlje da li ih je ikada pozvao telefonom da vrši pritisak na njih i da li je ta rezolucija bila njegova ideja.

03.07.2024

12:12

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija