• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

10.07.2023

17:39

Jubanks je ovogodišnje čudo na Vimbldonu! Amerikanac razmontirao umornog Cicipasa!

Tanjug/AP

Tenis

Jubanks je ovogodišnje čudo na Vimbldonu! Amerikanac razmontirao umornog Cicipasa!

Podeli vest

Američki teniser Kristofer Jubanks režirao je pravo čudo pošto je u osmini finala Vimbldona savladao Stefanosa Cicipasa.

Igrao je Stefanos Cicipas izuzetno tokom prve nedelje Vimbldona, ali je iz nepoznatog razloga rešio da se priključi bratu i zaigra u dublu. Morao je Grk pet dana zaredom na teren, a posledice toga videle su se danas. Peti teniser sveta eliminisan je u osmini finala singla pošto je od njega nakon tri sata igre bolji bio Kristofer Jubanks - 3:2 (3:6, 7:6, 3:6, 6:4, 6:4). 

Američki teniser najveće je iznenađenje na ovogodišnjem Vimbldonu budući da je mimo svih očekivanja stigao do četvrtfinala gde ga čeka Danil Medvedev. Istina, Jubanksova najjača strana je razoran servis što je od velike koristi na travi, ali je malo ko očekivao njega u samoj završnici. 

Foto: Tanjug/AP

 

Sa druge strane, Stefanos Cicipas igrao je sjajno na startu Vimbldona. Ruku na srce, nije Grk imao idealan raspored budući da je u prvom kolu igrao protiv nekadašnjeg grend slem šampiona Dominika Tima, potom i protiv Endija Mareja, a najlakši posao imao je u trećem kolu protiv Lasla Đerea. 

Delovalo je da je Grk pronašao recept za igre na Vimbldonu, dobro je otvorio i meč protiv Jubanksa, ali je u finišu potpuno potonuo. Amerikanac je uspeo posle preokreta da savlada petog tenisera sveta i tako režira još jedno veliko iznenađenje pošto je ranije uspeo da pobedi i Kamerona Norija. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Skupština zaseda sutra! Zakazana sednica o dopunama Zakona o biračkom spisku!
Politika

Skupština zaseda sutra! Zakazana sednica o dopunama Zakona o biračkom spisku!

Sednica Skupštine Srbije, na kojoj će se raspravljati o dopunama Zakona o jedinstvenom biračkom spisku, kojima se predviđa da građani koji su promenili prebivalište u poslednjih 11 meseci ne mogu da glasaju na novoj adresi, zakazana je za petak, 10. maj u 14 sati.To će, kako se navodi u saopštenju Skupštine Srbije, biti prva od pet tačaka dnevnog reda, a predlog dopuna tog Zakona podnelo je 37 poslanika.

09.05.2024

16:05

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija