• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.07.2023

22:56

Nisam arogantan, ali jesam favorit! Novak Đoković nema dilemu pred polufinale Vimbldona!

profimedia

Tenis

Nisam arogantan, ali jesam favorit! Novak Đoković nema dilemu pred polufinale Vimbldona!

Podeli vest

Srpski teniser Novak Đoković posle plasmana u polufinale Vimbldona govorio je o ulozi favorita, ali i o svom narednom rivalu Janiku Sineru.

Đoković je posle preokreta pobedio Rusa Andreja Rubljova 4:6, 6:1, 6:4, 6:3 za dva sata i 48 minuta igre..

U Polufinalu će ga čekati Janik Siner iz Italije koji igra svoje prvo Grend slem polufinale.

- Neću da budem arogantan, ali naravno da osećam da sam favorit. Sudeći po rezultatima koje sam imao u karijeri i na poslednja četiri Vimbldona, sebe smatram favoritom - obajsnio je Novak.

Zatim je govorio o igri svog rivala, a istako je da je u pitanju kompletan igrač.

- Često smo igrali skoro u isto vreme, pogledao sam mu prvi set sada. Voli da igra brze podloge, želi da bude agresivan. Iz forhenda i bekhenda udara jako, voli da diktira, znam njegovu igru. Mlad je, naravno da se očekuje njegov napredak, pogotovo na servisu. Kompletan igrač, zaista jedva čekam meč, samo da se oporavimo. Biće motivisan, kao i ja, pa ćemo videti šta može da se desi - poručio je Đoković.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

(VIDEO) Američke bombe zapalile ljude u Gazi! Stručnjaci tvrde: Oružje korišćeno u napadu na kamp u Rafi je proizveo Vašington!
Planeta

(VIDEO) Američke bombe zapalile ljude u Gazi! Stručnjaci tvrde: Oružje korišćeno u napadu na kamp u Rafi je proizveo Vašington!

Bombe korišćene u izraelskom vazdušnom udaru koji je u nedelju uzrokovao veliki požar u području sa šatorima za raseljene Palestince u Rafi, kad je stradalo najmanje 45 ljudi, napravljene su u Sjedinjenim Američkim Državama, piše “Njujork tajms”. List se poziva na vizuelne dokaze koje su pregledali njihovi i stručnjaci za oružje.

29.05.2024

13:55

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija

Novi olimpijski bazen za nove šampione!
Futog

Novi olimpijski bazen za nove šampione!

Prеmijеr Miloš Vučеvić i gradonačеlnik Novog Sada Milan Đurić, sa ministrom građevinarstva Goranom Vеsićеm i prеdsеdnicom Pokrajinskе vladе Majom Gojković, obišli su u Futogu završne radove na Sportskom kompleksu u oviru koga je i nov olimpijski bazen.

28.05.2024

18:54