• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.07.2023

19:48

Alkaraz zgazio Medvedeva i zakazao spektakl u finalu Vimbldona!

Tanjug

Tenis

Alkaraz zgazio Medvedeva i zakazao spektakl u finalu Vimbldona!

Podeli vest

Španski teniser Karlos Alkaraz biće rival Novaku Đokoviću u finalu Vimbldona.

Odradio je Novak Đoković svoj posao protiv Janika Sinera, a onda, kako je i sam rekao, na stolu za masažu mogao da prati duel između Karlosa Alkaraza i Danila Medvedeva. Najavio je srpski teniser ljutu borbu u drugom polufinalu, ali toga danas na Centralnom terenu nije bilo pošto je Španac "do nogu" potukao trećeg tenisera sveta i zakazao svoje prvo grend slem finale protiv Đokovića. 

Nastavio je Karlos Alkaraz sa sjajnim igrama u Londonu, a za pobedu protiv Medvedeva bilo mu je potrebno nešto manje od dva sata. Rus, žargonski rečeno, nije mogao da se sastavi što je rezuliralo ubedljivom pobedom prvog reketa sveta - 3:0 (6:3, 6:3, 6:3). 

Neizvesno je bilo samo na startu prvog seta, Medvedev i Alkaraz bili su sigurni na svom servisu, a onda je Španac u najvažnijem momentu došao do brejka koji mu je bio dovoljan da povede. Označilo je to početak kraja za ruskog tenisera na Centralnom terenu. 

Alkaraz je zaigrao mnogo angažovanije, došao do ranog brejka na startu drugog seta. Bilo je to dovoljno, ali se Španac nije zadovoljio već je još jednom oduzeo servis svom rivalu za velikih 2:0. 

Ponovo je Španac došao do ranog brejka, Medvedev je "živnuo", ali samo na kratko pošto je napravio ribrejk, a potom poklonio svoj servis gem Alkarazu. Prvi reket sveta došao je do meč lopte koju je ekspresno iskoristio i zakazao duel sa Novakom Đokovićem. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

Priština ubija dijalog!
Politika

Priština ubija dijalog!

Direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković izjavio je danas da Priština ubija dijalog, kao i da je glavni pregovarač Prištine Besnik Bisljimi u sredu u Briselu odbio da razgovara o svim temama.

03.07.2024

12:27

'Ne obmanjujte javnost' - Vučić upitao crnogorsko rukovodstvo: Da li je rezolucija o Jasenovcu bila moja ideja?
Politika

'Ne obmanjujte javnost' - Vučić upitao crnogorsko rukovodstvo: Da li je rezolucija o Jasenovcu bila moja ideja?

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je danas da ljudi iz crnogorskog rukovodstva govore stranim predstavnicima da je rezolucija o Jasenovcu u crnogorskom parlamentu doneta pod pritiskom Beograda i upitao predsednika Crne Gore i predsednika Vlade te zemlje da li ih je ikada pozvao telefonom da vrši pritisak na njih i da li je ta rezolucija bila njegova ideja.

03.07.2024

12:12

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija