• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.07.2023

15:29

Upoznajte devojku koja je osvojila srce Karlosa Alkaraza (FOTO)

Shutterstock/Reuters/printscreen

Tenis

Upoznajte devojku koja je osvojila srce Karlosa Alkaraza (FOTO)

Podeli vest

Marija Gonzales Himenez (23) je izabranica prvog tenisera sveta.

Koliko god da se Karlos Alkaraz (20) trudi da privatni život drži daleko od očiju javnosti, to je praktično nemoguće, pogotovo posle velikog uspeha na Vimbldonu!

Mladi Španac osvojio je trofej na prestižnom grend slemu u Londonu pobedom nad Novakom Đokovićem u finalu sa 3:2 u setovima, nakon čega su i svetski mediji počeli mnogo dublje "da kopaju" po njegovoj intimi. Tako su i došli do saznanja da je prvi reket sveta već neko vreme u ljubavnoj vezi sa Marijom Gonzales Himenez (23).

 

 

Reč je o devojci koja je iz njegovog rodnog grada - Mursije, koja takođe ima veze sa tenisom. Jednom prilikom je Alkaraz otkrio da je bio sam čak 18 meseci, jer nije mogao da nađe partnerku koja bi ga podržavala u onome što radi i trpela njegova česta odsustva zbog takmičenja.

- Komplikovano je kada nikad niste u istom gradu, na istom mestu. Teško je naći osobu koja će da deli sve s vama, pogotovo ako ste veći deo godine na drugom kraju sveta - pričao je popularni Karlitos, za kojeg se ranije spekulisalo da je bio i u vezi sa pevačicom Ana Menom Rohas.

 

 

Međutim, situacija se očigledno promenila i mladi par sada uživa u ljubavi. Zanimljivo je da Marija i Alkaraz imaju samo jednu zajedničku fotografiju, koju je španski as bio objavio na svom Instagram profilu, uz poruku "nedostaješ mi".

Foto: printscreen

 

Inače, Marija Gonzales Himenez i Karlos su prijatelji još iz detinjstva, pošto su oboje iz naselja El Palmar. S obzirom da najbolji svetski teniser, i pored zarade od skoro 20 miliona evra od turnira, još živi s roditeljima u porodičnom stanu koji se nalazi iznad prodavnice brze hrane, njih dvoje mogu i da se viđaju kada je on u rodnom gradu.

Lepa brineta studira, ali se takođe bavi i sportom, samo na znatno nižem nivou, a član je Teniskog kluba Mursija. Popularnost je počela da joj raste kada se saznalo ko joj je dečko, pa trenutno na Instagramu ima oko 14.000 pratilaca, a na TikToku nešto više od 1.000.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija