• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.07.2023

09:05

Sramota! Mađarica neće biti kažnjena posle odvratnog poteza! (VIDEO)

EPAIMAGES

Tenis

Sramota! Mađarica neće biti kažnjena posle odvratnog poteza! (VIDEO)

Podeli vest

Čelnici turnira u Budimpešti neće diskvalifikovati domaću teniserku Amarisu Tot posle skandala koji je napravila protiv Kineskinje Žang Šuaji.

Na turniru u Mađarskoj Kineskinji su protiv domaće igračice Amarise Tot pri rezultatu 5:5 u prvom setu ukrali čist poen. 

Dok je Žang pokušava da objasni sudiji da je loptica bila dobra, da nije aut, Mađarica je pre dolaska supervizora napravila potez kojim je zgrozila celu planetu. Namerno je izbrisala trag na liniji koji je pokazivao da je Kineskinja oštećena. Nekoliko minuta kasnije Kineskinja se povukla sa meča zbog napada panike i priznala je da je u poslednje vreme imala psihičke probleme.

Mađarica se posle svega nije osećala krivom iako je brisanjem traga lopte napravila krajnje nesportski gest. Kineskinja ju je pitala zašto to radi, a ona je "mrtva hladna" rekla: 

Zato što praviš probleme, eto zato.

Mađarica je posle meča za tamošnje medije pravdala sebe i za haos optužila Kineskinju koja se samo borila za sebe.

- Ne znam zašto je napravila toliku galamu od svega, što je želela da preinači odluku sudije. Ne razumem što to nije prihvatila, uvalila se sama u nevolju - rekao je Tot, koja će igrati sa Katarinom Beindl u drugom kolu.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)
Kultura

U Salonu Muzeja grada Beograda otvorena velika samostalna izložba "Anatomija zvuka" umetnika Marka Kusmuka (FOTO)

Nakon izuzetno uspešnih samostalnih i grupnih izložbi širom Evrope i regiona mladi, ali već afirmisani, slikar Marko Kusmuk svoj novi opus predstavlja beogradskoj publici na velikoj samostalnoj izložbi "Anatomija zvuka" u Salonu Muzeja grada Beograda. Na izložbi, koja će biti otvorena do 28. jula, predstavljeno je 65 slika, a umetnik je izložio i svoju prvu skulpturu.

06.07.2024

17:48

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija