• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.08.2023

20:08

Argentinac čeka Đerea u četvrtfinalu - Kaćin razbio Ramos Vinjolasa!

EPAIMAGES

Tenis

Argentinac čeka Đerea u četvrtfinalu - Kaćin razbio Ramos Vinjolasa!

Podeli vest

Srpski teniser Laslo Đere imaće težak zadatak u četvrtfinalu Kicbila gde ga ćeka Pedro Kaćin.

Dominira Laslo Đere u poslednjih desetak dana na šljaci pošto je prošle nedelje igrao finale u Hamburgu, a ove igra sjajno u Kicbilu gde je stigao do četvrtfinalu. Srpski teniser danas je savladao Sejbot Vilda u drugom kolu turnira, već sutra očekuje ga ozbiljan izazov protiv Pedra Kaćina. 

Argentinac je danas nastavio svoj trijumfalni niz pošto je savladao Alberta Ramosa Vinjolasa sa 2:0. Protiv istog rivala igrao je i pre desetak dana u finalu Gštada i tada je slavio, ali sa 2:1. 

Pedro Kaćin potom je doživeo neuspeh na startu turnira u Hamburgu pošto ga je savladao Davidovič Fokina, ali je jasno da je u Kicbil stigao u dobroj formi. 

U prvom setu viđeno je čak pet brejkova, prvi je napravio Ramos Vinjolas. Uzvratio je Kaćin, potom je Španac još jednom oduzeo servis rivali i servirao za osvajanje prvog seta, ali je argentinski teniser došao do dva brejka i preokrenuo rezultat. 

Drugi set doneo je istu priču, ponovo teniseri nisu bili sigurni na svom servisu i još jednom je prvi brejk napravio Ramos Vinjolas. Španac nije uspeo da sačuva stečenu prednost, te je Kaćin za okruglo 100 minuta izborio plasman u četvrtfinale Kicbila. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija