• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.08.2023

08:13

Šokantan poraz razjarenog Alkaraza! Neviđeno ponašanje!

EPA

Tenis

Šokantan poraz razjarenog Alkaraza! Neviđeno ponašanje!

Podeli vest

Prvi reket sveta, Karlos Alkaraz, poražen je u četvrtfinalu Masters turnira u Torontu od Amerikanca Tomija Pola.

Nije uspeo Alkaraz da opravda ulogu favorita u meču koji je trajao dva sata i 21 minut, a završen je u tri seta rezultatom 6:3, 4:6, 6:3.

Svojim ponašanjem na centralnom terenu mladi Španac je zapanjio publiku, koja nije navikla da ga vidi u tako negativnom svetlu! Karlos nije uspeo da iskontroliše emocije krajem prvog seta koji je izgubio, kada je bacao reket ka svojoj klupi. Verovali ili ne, on nije čak ni opomenut za tu reakciju, pa je osokoljen time kasnije i šutirao lopticu.

Ipak, uspeo je dobije drugi set i produži nadu da može do preokreta, ali mu to Tomi Pol nije dozvolio.

 

 

Amerikanac je bio sjajan u trećem setu i sa tri gema u nizu je završio posao zakazavši duel protiv Aleksa De Minora. Alkaraz je i pored poraza osvojio nove bodove i od ponedeljka će imati 600 bodova više u odnosu na drugoplasiranog srpskog asa Novaka Đokovića.

Srbin i Španac će naredne sedmice igrati na mastersu u Sinsinatiju, a potom i na US openu koji počinje 28. avgusta u Njujorku.

U polufinalu Toronta je i Janik Siner koji je u tri seta, sa 6:4, 4:6, 6:3 eliminisao Gaela Monfilsa.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Malović: Puna podrška projektu "Rio Tinto"
Politika

Malović: Puna podrška projektu "Rio Tinto"

Član predsedništva Srpske Napredne Stranke Branislav Malović kaže da "posle propalog "svelitijumskog sabora" u Loznici na Vidovdan svakome u Srbiji je jasno da apsolutno ne postoji nijedan razlog da se ne krene dalje sa ovim projektom".

02.07.2024

21:08

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija