• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.08.2023

17:30

Finale Vimbldona sa Novakom, a onda kanal! Teniski svet u šoku, ni Kirjos ovako nešto nije očekivao!

Tanjug/AP

Tenis

Finale Vimbldona sa Novakom, a onda kanal! Teniski svet u šoku, ni Kirjos ovako nešto nije očekivao!

Podeli vest

Nika Kirjosa očekuje stromoglav pad na ATP listi.

Povrede i odsustvo sa turnira uslovile su da australijski teniser posle otkazivanja Sinsinatija i US opena toliko padne, da to zaista niko u teniskom svetu nije očekivao. 

"Kengur" je prošle godine igrao finale Vimbldona u kojem je izgubio od Novaka Đokovića, ali je posle toga sve krenulo nizbrdo.

Nik se ove godine kratko pojavio u Štutgartu, ali je niz novih problema uslovi da opet odloži reket.

Činjenica da je ovog leta otkazao učešća na turnirima u Vašingtonu i Torontu uslovila je da prvi put posle 2022. ispadne iz Top 100 na svetskoj listi.

Foto: Tanjug/AP

 

Međutim, kako je već otkazao i ostatak američke turneje, Sinsinati i US Open, ne piše mu se dobro.

Kako sada stvari stoje njega uopšte neće biti na terenima do kraja sezone, tako da će se po završetku poslednjeg grend slema sezone u Njujorku naći van 400 najboljih na ATP listi, preciznije biće negde oko 470. mesta.

Ipak, ako se u međuvremenu oporavi, pošto je uvek magnet za publiku, neće imati problema da dobije specijalne pozivnice.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija