• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.09.2023

19:09

Medvedev zagrmeo: Novak ima 23 grend slem titule, ja samo jednu koju sam osvojio ovde i protiv njega!

Tanjug/AP

Tenis

Medvedev zagrmeo: Novak ima 23 grend slem titule, ja samo jednu koju sam osvojio ovde i protiv njega!

Podeli vest

Igrao sam bolje od maksimuma, tako mora da bude i sada, poručio je Medvedev.

Još jedan korak deli Novaka Đokovića od 24. grend slem titule. Srpski teniser plasirao se u petak u finale Ju-Es opena gde ga čeka Danil Medvedev koji mu je upravo u Njujorku pre dve godine naneo poraz i oduzeo "kalendarski slem". 

Ruski teniser napravio je veliko iznenađenje u polufinalu Ju-Es opena pošto je savoadao prvog tenisera sveta Karlosa Alkaraza sa 3:1. Medvedev je nakon meča razgovarao sa novinarima i tom prilikom dotakao se velikog finala koje je na programu u nedelju. 

- Izazov je da igraš sa čovekom koji je osvojio 23 grend slema, a ja imam samo jedan. Kada sam ga pobedio ovde, igrao sam bolje od svog maksimuma. Tako ću morati i sada - rekao je Medvedev. 

Novak Đoković i Danil Medvedev do sada su odigrali 14 mečeva, srpski teniser ima devet pobeda, ali je poslednji put bolji bio Rus. Ipak, najveća pobeda u karijeri Medvedeva desila se upravo na Ju-Es openu kada je 2021. godine slavio protiv Đokovića u finalu i osvojio svoju jedinu grend slem titulu. 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Naša kineskinja ima samo kinesko državljanstvo - Govori srpski, potpisuje se kao Ana Guo Stojković, a odrasla je u Leskovcu!
Društvo

Naša kineskinja ima samo kinesko državljanstvo - Govori srpski, potpisuje se kao Ana Guo Stojković, a odrasla je u Leskovcu!

Ana Guo od svog četvrtog meseca živi u porodici Stojković u selu Oraovica kod Leskovca. Voli da kaže da je privilegovana jer ima dve porodice. Bolje govori srpski od kineskog, ali ima samo kinesko državljanstvo. Danas je student prve godine FON-a u Beogradu.a Guo od svog četvrtog meseca živi u porodici Stojković u selu Oraovica kod Leskovca. Voli da kaže da je privilegovana jer ima dve porodice. Bolje govori srpski od kineskog, ali ima samo kinesko državljanstvo. Danas je student prve godine FON-a u Beogradu.

09.05.2024

10:00

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE naneo istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE naneo istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija