• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.09.2023

15:26

Šok! Rafa se vraća da Novaku oduzme olimpijsku medalju!

Reuters

Tenis

Šok! Rafa se vraća da Novaku oduzme olimpijsku medalju!

Podeli vest

Španski teniser Rafael Nadal mesecima nije na teniskim terenima jer se oporavlja od povrede, za to vreme Novak Đoković ga je prestigao po broju grend slemova, ali "kralj šljake" ne planira da se preda.

Rafa sad ima 22 grend slem trofeja, naš Nole 24, ali se Španac sprema za veliki povratak na teren.

Mnogi se tome i te kako raduju jer žele ponovo da vide jednog od najboljih tenisera svih vremena, a među njima je i slavni nemački teniser Boris Beker.

Nekadašnji trener Novaka Đokovića smatra da se Rafa vraća da bi osvojio Rolan Garos naredne godine, ali i zlatnu medalju na Olimpijskim igrama u Parizu koje će se takođe igrati na šljaci i istim terenima gde i drugi grend slem sezone.

- Ne vraća se da igra prvo ili drugo kolo, već da osvaja turnire. Njegov krajnji cilj će uvek biti Pariz, verovatno će biti Olimpijske igre koje će se igrati na šljaci na Rolan Garosu. U početku možda doživi nekoliko poraza, ali ako ostane zdrav i odigra deset, 15 mečeva, ja se nikada ne bih kladio protiv njega na šljaci - rekao je Beker.

Ako se Bekerove prognoze ostvare, Novak će imati mnogo muke u Parizu gde će poslednji put, ako sve bude išlo po planu, igrati na Olimpjskim igrama.

Biće to njegova poslednja prilika da osvoji zlatnu medalju, a do sda ima samo bronzu iz Pekinga 2008.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)
Live TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)

Gosti "Rata uživo" bili su politikolog Andreja Lović i Mladen Duvnjak iz organizacije "Srbi za Trampa". Govorili su, između ostalog, o predstojećim izborima u Sjedinjenim Američkim Državama, kao i o potencijalnim posledicama koje će njihov ishod imati na Evropu i NATO pakt. Takođe, komentarisali su i političku situaciju u Americi i Nemačkoj.

30.08.2024

22:32

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija