• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

13.10.2023

19:52

Kirjos šokirao Tajsona: Pola miliona sam dao na kazne, volim Rodmana, nisam kao Novak...

profimedia

Tenis

Kirjos šokirao Tajsona: Pola miliona sam dao na kazne, volim Rodmana, nisam kao Novak...

Podeli vest

Uvek sam voleo sportiste koji sve rade na svoj način, takav sam i ja, rekao je Australijanac.

Oduvek tenis važi za "gospodski sport", ali se povremeno na turu pojavi neko nalik na Nika Kirjosa. Nikada Australijanac nije uspeo da ispuni očekivanja i svoj potencijal na terenu, a glavni razlog za to je "luda glava". 

Nedavno je Kirjos bio gost Majka Tajsona u njegovom potkastu. Dotakao se slavni teniser brojnih tema, hvalio Novaka Đokovića, a onda šokirao Tajsona kada je otkrio koliko je para potrošio na raznorazne kazne. 

- Oko pola miliona dolara! Radim stvari kao Denis Rodman, to mi se dopada. Njega i najviše volim, dopada mi se što nas porede. Uvek sam voleo sportiste koji sve rade na svoj način, takav sam i ja. Nisam kao Federer, Nadal i Đoković koji su sve uspeli na profesionalan način - rekao je Kirjos. 

Budući da se dotakao Rodmana, Australijanac je potom otkrio da je kao dečak najviše voleo košarku dok mu otac nije nametnuo da se posveti tenisu. 

- Do 14. godine sam igrao košarku, a onda mi je otac rekao da je sa košarkom gotovo i da svu snagu posvetim tenisu. To mi je slomilo srce... Sada mi tenis mnogo nedostaje i sve ću učiniti da ga što pre igram. Osećam da mogu mnogo toga dobrog da postignem i zato želim da se vratim na teren - poručio je Australijanac. 

Foto: profimedia

 

Temperament je Niku Kirjosu uglavom pravio probleme. Pamte se brojni incidenti koje je pravio na teniskim terenima, ali on smatra da je posledica toga negativna energija koja se pravi oko njega.

- Svet voli da me predstavlja u negativnom smisnu i to mi je smetalo pri dobijanju sponzora. Igram fantastičan tenis četiri sata i onda bacim reket pa svi pričaju o tome, a niko o mojoj igri - podvukao je Nik Kirjos.
 
Australijski teniser je prošle sezone igrao finale Vimbldona protiv Novaka Đokovića, a onda ga je povreda odvojila od terena na više od godinu dana. Kirjos je trenutno 470. teniser sveta i očekuje ga dug put do povratka u sam vrh. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)
Live TV

Rusi u svemu superiorni u odnosu na Ukrajince! Za Ukrajinu stvari danas stoje loše, a sutra će biti još gore! (VIDEO)

Bitka za Časov Jar se zaoštrava. Zelenski smenio načelnika odeljenja za sajber bezbednost. Zašto je poseta kineskog predsednika važna za celu Evropu. Kolumbija prekinula diplomatske odnose sa Izraelom. Gosti emisije "Rat uživo" bili su analitičar prof. dr Miloš Laban i sociolog prof. dr Ilija Kajtez. Uživo u program javio se i geopolitički analitičar Milutin Ilić.

02.05.2024

19:58

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija