• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.11.2023

22:16

Poklonili smo Zvezdin pobedu! Pablo Laso o porazu u Areni!

Tanjug/AP

Tenis

Poklonili smo Zvezdin pobedu! Pablo Laso o porazu u Areni!

Podeli vest

Trener Bajerna Pablo Laso, izneo je utiske posle poraza od Crvene zvezde u duelu šestog kola Evrolige.

Crveno-beli su savladali Bavarce 74:68 pred punim tribinama "Beogradske arene".

- Morali smo da budemo mirniji i pametniji. Imali smo veliku prednost, žurili smo i grešili, napravili mnogo grešaka. Dozvolili smo Zvezdi da se vrati u meč, da stigne do neizvesne zaršnice, a kada ne iskoristite svoje prilike, po pravilu sledi kazna. Moramo da izvučemo pouke i nastavimo dalje. Mnogo nam nedostaje Vladimir Lučić, počeo je da trenira i verujem da će uskoro ponovo biti na parketu. Lučić je izuzetno značajan igrač za ekipu - rekao je Laso.

Laso je istakao da je Zvezda zasluženo slavila dobrom igrom u završnici.

- U samoj završnici, Zvezda je pogađala teške šuteve, mi nismo. Zvezda je zasluženo slavila, ali ne mogu da se otmem utisku da smo poklonili neizvesnu završnicu rivalu, koji je na krilima navijača stigao do cilja. Nismo bili pametni u momentima odluke.

Upitan je bio da prokomentariše igru Teodosića.

- Sjajan igra, košgeter, asistent, kreator. Godine su ga stigle, ali on i dalje igra kao mladić, lepo ga je gledati na parketu. Sferepolus će odlučivati o tome koliko će koristiti Teodosića. Ja izuzetno poštujem Teodosića, u pitanju je pobednik u duši - rekao je Laso.

Bajern u narednom sedmom kolu Evrolige gostuje ekipi Makabija iz Tel Aviva u Beogradu. Trenutno je na skoru 2-4.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija