• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

09.11.2023

15:56

Poznat žreb, biće spektakl! Đoković saznao rivale u Torinu!

Reuters

Tenis

Poznat žreb, biće spektakl! Đoković saznao rivale u Torinu!

Podeli vest

Održan je žreb za Završni masters koji se igra u Torinu od 12. do 19. novembra, a na kojem titulu brani srpski as Novak Đoković.

Na prestižnom turniru će pored Novaka Đokovića i Karlosa Alkaraza učestvovati Danil Medvedev, Janik Siner, Andrej Rubljov, Stefanos Cicipas, Aleksandar Zverev i Holger Rune, a žreb izgleda ovako:

Zelena grupa:
Novak Đoković
Janik Siner

Stefanos Cicipas
Holger Rune

Crvena grupa:
Karlos Alkaraz
Danil Medvedev
Andrej Rubljov
Aleksandar Zverev

 

Srpski teniser je prošle godine osvojio ovaj turnir sa svim pobedama i sada brani 1.500 bodova. To je još jedna prilika da osigura sebi više od 400 sedmica na vrhu planete.

Foto: Tanjug/AP

 

 

Trenutno najveći rival Novaka Đokovića, Karlos Alkaraz u Italiju stiže posle serije loših rezultata, a to se pogotovo može reći za nastup u Parizu, koji je završio već u drugom kolu, gde je poražen od Rusa Romama Safijulina.

 

 

Drugi teniser sveta će tako po prvi put igrati na ovom turniru, jer je prošlogodišnji propustio zbog povrede.

Sistem takmičenja je isti kao prethodnih godina. Najboljih osam tenisera bili su svrstani u četiri "šešira", po dvojica. Žreb je odredio dve grupe sa po četvoricom, koji će se boriti za polufinale.

Nakon Torina naš as Novak Đoković putuje za Malagu gde će sa Srbijom napasti trofej u Dejvis kupu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija