• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.11.2023

09:03

Tri musketara, 3 generacije! Rune je ovako najavio meč sa Đokovićem

Tanjug/AP

Tenis

Tri musketara, 3 generacije! Rune je ovako najavio meč sa Đokovićem

Podeli vest

Srpski teniser Novak Đoković u nedelju (21.00, SK 1) protiv Holgera Runea počinje učešće na Završnom mastersu u Torinu (od 12. do 19. novembra), gde će biti favorit.

Novak Đoković će se takmičiti protiv znatno mlađih igrača, a u grupi će, pored Danca, biti još sa Janikom Sinerom i Stefanosom Cicipasom. Ukoliko ih sve pobedi, a onda ostvari još dva trijumfa u polufinalu i finalu, naš as će biti bogatiji za 4.801.500 američkih dolara. Pored toga, sedmi put u karijeri će osvojiti trofej na Završnom mastersu.

Holger sa Novakom ima skor 2:2, a nedavno se njegovom timu pridružio Boris Beker, koji odično poznate srpskog asa, jer su godinama zajedno radili. Pred ovaj meč Danac je na Instragramnu objavio zanimljivu fotografiju. Đoković je po dolasku u Torino ćaskao sa Runeom i nekadašnjim trenerom, a Danas je ostao zaniljiv komentar:

"Tri musketara, tri generacije", napisao je Rune.

 

 

 

Rune kaže da obožava da igra sa prvim teniserom sveta.

- Ne možete se nadati da Đoković promašuje ili da ima loš dan, jer on gubi verovatno četiri do pet mečeva godišnje. Jedino želja koju možete imati je da pokušate da igrate najbolji tenis, da budete fokusirani i date svoj maksimum. Uživam da igram protiv Đokovića. Neverovatno je da delite teren sa takvom legendom. Uvek smo imali dobre mečeve. Poslednji put u Parizu prošle nedelje. Moram da naučim iz toga i da sada uradim nešto malo drugačije kako bih mogao da pobedim -  istakao je Rune.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nosilac opozicione liste se tukao s policijom, podržavao pajser brigade, prekršajno osuđivan... Evo kako Bora Solunac tumači uljudnost i pristojnost!
Politika

Nosilac opozicione liste se tukao s policijom, podržavao pajser brigade, prekršajno osuđivan... Evo kako Bora Solunac tumači uljudnost i pristojnost!

Nosilac zajedničke liste 12 opozicionih stranaka i pokreta, Borislav Novaković, koji u kampanji tvrdi da se zalaže za uljudnost i transparentnost u politici, tukao se s policijom, lažno glasao iz Soluna, podržavao pajser brigade omladine Narodne stranke, i preršajno je osuđivan za privredne prestupe. Osim toga, primao je platu za posao na koji nije dolazio.

21.05.2024

10:49

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija