• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.12.2023

19:20

Ona je najplaćenija teniserka u 2023! Više zaradila od reklama, nego na terenu!

Tanjug/AP

Tenis

Ona je najplaćenija teniserka u 2023! Više zaradila od reklama, nego na terenu!

Podeli vest

Američka teniserka Kori Dion, poznatija kao "Koko" Gof, najvše je zaradila u konkurenciji dama u tekućoj godini, više i od prve na WTA listi Ige Švjontek.

Prema istraživanju "Sportika", šampionka poslednjeg US Opena u tekućoj godini zaradila je 22,7 miliona dolara, od toga 6,2 od turnira i 16 od komercijalnih ugovora.

Njoj je US Open bio prva Grend Slem titula u karijeri.

Švjontekova je druga po zaradi u ovoj godini - nije daleko od svoje američke rivalke.

Poljakinja, četvorostruka Grend Slem šampionka, inkasirala je 21,9 miliona dolara, ali samo od turnira.

Nije navedeno koliko Poljakinja zaradil od ugovora sa sponzorima ali svakako je to manje od nagrade od turnira i sigurno manje od sume koju Gof zaradi od komercijalnih ugovora.

Treća na ovoj listi je američko-kineska klizačica Ejlen Gu (18), najmlađa olimpijska šampionka, koja je u 2023. godini zaradila 20 miliona dolara.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Milovan Drecun: "Terorista nije delovao sam, otkrivene su njegove veze"
Hronika

Milovan Drecun: "Terorista nije delovao sam, otkrivene su njegove veze"

Terorista koji je u subotu ranio pripadnika Žandarmerije ispred Ambasade Izraela u Beogradu, prema oceni predsednika Odbora za odbranu i unutrašnje poslove Milovana Drecuna, nije delovao sam, jer su otkrivene njegove konekcije sa drugim verskim konvertitima koji su pripadnici iste organizacije.

01.07.2024

12:11

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija