• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.12.2023

17:25

Federer je balet, Nadal boks, a Đoković i balet i boks!

Reuters

Tenis

Federer je balet, Nadal boks, a Đoković i balet i boks!

Podeli vest

Legendarni teniski trener objavio zanimljivo poređenje na Tviteru.

Mnogo puta je tokom svoje trenerske karijere Rik Maći imao kreativne opservacije o dešavanjima u "belom sportu". Veliku udeo u tome ima i iskustvo koje slavni trener nosi sa sobom nakon saradnja sa sestrama Vilijams, Endijem Rodikom i Marijom Šarapovom. 

Naravno, zbog toga je Maći veoma tražen među novinarima i mnogi žele da čuju njegovo mišljenje. Iako ga u poslednje vreme nema mnogo u medijima, legendarni trener putem Tvitera još uvek komentariše aktuelnosti u tenisu. 

Tako je bilo i danas kada je na svom profilu objavio poređenje Novaka Đokovića, Rodžera Federera i Rafaela Nadala. 

 

 

"Federer je učinio da tenis izgleda kao balet, Nadal kao boks, a Đoković čini da on bude kao boks i balet", napisao je Maći na društvenoj mreži "X".

Istina, Švajcarca je uvek krasila elegancija u pokretima. Rafael Nadal poznat je po svojoj snazi i fizičkoj spremi, dok je Novak Đoković uspeo to da objedini. Zbog toga i jeste GOAT. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Vučić se sastao sa Kopmanom u Briselu
Politika

Vučić se sastao sa Kopmanom u Briselu

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastao se danas u Briselu sa generalnim direktorom Direktorijata Evropske komisije za susedstvo i pregovore o proširenju Gertom Janom Kopmanom.

26.06.2024

10:46

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!
Hronika

Kosta K. opet šokira svojim ponašanjem, evo koga prisluškuje!

Dečak-ubica, Kosta K. (14) počinio je krvavi pir 3. maja prošle godine u Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" na Vračaru kada je ubio devetoro učenika i radnika obezbeđenja ove vaspitno-obrazovne ustanove i od tog dana, on se nalazi na Klinici za neurologiju i psihijatriju za decu i omladinu.

25.06.2024

19:51

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija