• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.12.2023

20:05

Rubljova trese "teniska groznica": Biće zanimljivo videti kako se Karlos snalazi u teškim situacijama!

EPAIMAGES

Tenis

Rubljova trese "teniska groznica": Biće zanimljivo videti kako se Karlos snalazi u teškim situacijama!

Podeli vest

Sve mu je isplanirano van terena pošto je ludilo kakav je igrač, objasnio je Rubljov.

Oduševio je Karlos Alkaraz sve teniske sladokusce sjajnim igrama u 2023. godini. Španski teniser je, uprkos činjenici da je izuzetno mlad, osvojio dve grend slem titule, a neko vreme proveo je i na prvom mestu ATP liste.

Zbog toga od njega se mnogo očekuje u 2024. godini, pre svega zbog iskustva koje je stekao prethodne sezone. Tako barem misli Andrej Rubljov. 

- Karlitos je mlad, sve mu je isplanirano van terena, pošto je ludilo kakav je igrač. Uspeo je da se probije, bio je broj jedan, osvajao Slemove. Već je postigao nešto o čemu drugi igrači sanjaju. Sada treba da postigne više, osvoji više Slemova - kaže Rubljov, a potom dodaje. 

- Van terena sve mu je isplanirano. Biće zanimljivo videti šta će se desiti kada se suoči sa teškim situacijama, kako se snalazi u tome, jer vam je za to potrebno vreme i iskustvo da to rešite, razumete. 

Foto: EPAIMAGES

 

Objasnio je potom ruski teniser koliko stvari van terena mogu da utiču na psihu profesionalaca. Posebno kada se radi o "poslovnoj strani" sporta. 

- Na primer agencija. Problemi sa agentom. Kada prekinete saradnju, ugovori, ko šta dobija, pokušaće da iscede svi iz vas. Ti trenuci utiču na tebe, počinješ da razmišljaš o stvarima koje nemaju veze sa tenisom - podvukao je Rus. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Vesti

Milićević otvorio kulturno-obrazovni kamp u Medveđi
Politika

Milićević otvorio kulturno-obrazovni kamp u Medveđi

Ministar bez portfelja zadužen za koordinaciju aktivnosti i mera u oblasti odnosa s dijasporom Đorđe Milićević otvorio je večeras u selu Medveđa tematski kulturno-obrazovni kamp u kom učestvuju deca srpskog porekla iz Rumunije i Bosne i Hercegovine, dok su im domaćini mališani iz Trstenika i Kraljeva.

04.08.2024

20:07

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Planeta

Zabava

Magazin

JOŠ Magazin VESTI

Džet set

Srbija