• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.12.2023

21:33

Beker uveren: Novak, Rafael i Rodžer će biti prijatelji!

Reuters

Tenis

Beker uveren: Novak, Rafael i Rodžer će biti prijatelji!

Podeli vest

Nisam ni ja bio prijatelj sa Lendlom, Agasijem i Edbergom, smatra Nemac.

Srpski teniser Novak Đoković nedavno je govorio o svom odnosu sa dvojicom najvećih rivala. Najbolji teniser svih vremena otkrio je da nije prijatelj sa Federerom i sa Nadalom, a njegova izjava izazvala je brojne polemike. 

Ipak, Boris Beker, bivši trener srpskog tenisera, uveren je da će njihov odnos krenuti u pravom smeru kada svi okončaju svoje karijere. 

- Kada završe karijere, oni će verovatno biti prijatelji. Novak ima ogroman respekt ka Rafi i Rodžeru i zato verujem da će takav odnos jednog dana prerasti u prijateljstvo. Moja rivalstva sa Stefanom Edbergom, Ivanom Lendlom i Andreom Agasijem su danas prijateljstva, a kada smo igrali, bili smo najljući protivnici. Bukvalno smo koristili sve što smo imali da bismo pobedili - objašnjava Boris Beker. 

Foto: Tanjug/AP

 

Smatra legendarni Nemac da rivalstva donose najveću popularnost sportu i da je trenutno dobro što nisu "prijatelji". 

– Danas sam ja prijatelj sa njima, a u ono vreme je tako nešto bilo nezamislivo. Sada su to ljudi koje poštujem i sa kojim uživam da provodim vreme. Isto očekujem da se dogodi kada Nole, Rafa i Rodžer budu penzioneri.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Bjegović: Crveni alarm od terorizma za nacionalnu bezbednost Srbije!
Politika

Bjegović: Crveni alarm od terorizma za nacionalnu bezbednost Srbije!

Savet za nacionalnu bezbednost Republike Srbije mora hitno da reaguje i donese nova ovlašćenja službama bezbednosti po pitanju njihovih nadležnosti, organizacije i reagovanja, saopštio je danas prof dr Miroslav Bjegović specijalista za terorizam i organizovani kriminal i savetnik predsednika Vlade za nacionalnu bezbednost.

29.06.2024

20:54

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija