• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.01.2024

05:12

Olga se borila kao lavica, ai ipak poraz

Tanjug/AP

Tenis

Olga se borila kao lavica, ai ipak poraz

Podeli vest

Marketa Vondrouševa porazila je našu Olgu Danilović sa 6:1, 3:6, 6:3 u meču trećeg kola Junajted kupa u Pertu,

Neće Olgu Danilović na startu godine, prvo je izgubila od Ćinkven Ženg, a sada je od nje  bolja bila 
Čehinja Marketa Vondrouševa.

Srpkinja je jako loše ušla u meč. Diktira je tempo njena protivnica, zadavala prave udarce, bila je ta koja se pita za sve. Imala je Olga svoje prilike, ali propustila je čak tri brejk prilike, što je Čehinja iskoristila i dva puta joj oduzela servis.

Foto: Tanjug/AP

 

 

Što se tiče drugog seta, gledali smo potpuno novu Olgu Danilović. Odmah na startu je brejknula protivnicu i povela sa 2:0. Međutim vratila je Vondrouševa brejk, ali Olga pravi novi i dolazi do poravnanja rezultata u setovima.

Ponovo je Olga startovala sa brejkom, činilo se kako ima ovaj meču u šaci, ali usledila je sjajna igra Čehinje koja je napravila čak tri brejk, vratila je Danilovićeva jedan, ali to nije bilo dovoljno da se vrati u meč.

Češka je tako povela u ovom duelu rezultatom 1:0, sada je na redu okršaj Novaka Đokovića i Jirija Lehačke, a zatim dubl meč. Srbija je u prvom duelu savladala Kinu sa 2:1, dok je Kina bila bolja od Češke rezultatom 3:0.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija