• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

14.01.2024

17:12

Hrvat emotivan: Uživao sam protiv najboljeg svih vremena, Novaku želim titulu u Melburnu!

Reuters

Tenis

Hrvat emotivan: Uživao sam protiv najboljeg svih vremena, Novaku želim titulu u Melburnu!

Podeli vest

Hrvatski teniser Dino Prižmić izjavio je danas u Melburnu da je uživao u igri protiv Novaka Đokovića u prvom kolu Australijan opena, prenose hrvatski mediji.

Đoković je ranije danas na startu Australijan opena pobedio Prižmića 6:2, 6:7 (5:7), 6:3, 6:4. Hrvatski teniser pružio je žestok otpor najboljem svih vremena zbog čega je imao razloga za zadovoljstvo nakon meča.

- Ponosan sam na sebe i na svoj prvi nastup na grend slemu. Uživao sam u igri protiv najboljeg tenisera svih vremena. Mislim da sam mnogo naučio od Novaka, nastaviću da radim i napredujem. Dobio sam dosta komplimenata, zaista to cenim. Njegove reči mi mnogo znače, znam da sam dao sve od sebe. Hteo sam da prikažem najbolju igru, da pobedim i da uživam - rekao je Prižmić na konferenciji za medije.

Foto: Tanjug

 

On je istakao da je počeo da trenira u Splitu.

- Počeo sam da igram ozbiljniji tenis i nadam se da ću motivacijom da nastavim dalje. Rođen sam u Splitu, tamo je atmosfera... Siguran sam da imam taj mentalitet. Došao sam da dam sve od sebe, da vidim gde je moj tenis u odnosu na Novaka. Podrška navijača mi je dosta značila. Najbolji moj meč dosad, da. Moram da napredujem još u mnogo stvari, želim svaki dan da budem bolji nego juče. Bitno mi je da sam shvatio da dani prolaze jako brzo – kao juče da sam osvojio juniorski Rolan Garos. Odmerio sam se s Novakom, video gde sam, želeo sam da ga namučim. Želim Novaku da osvoji titulu - dodao je hrvatski teniser.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Bjegović: Crveni alarm od terorizma za nacionalnu bezbednost Srbije!
Politika

Bjegović: Crveni alarm od terorizma za nacionalnu bezbednost Srbije!

Savet za nacionalnu bezbednost Republike Srbije mora hitno da reaguje i donese nova ovlašćenja službama bezbednosti po pitanju njihovih nadležnosti, organizacije i reagovanja, saopštio je danas prof dr Miroslav Bjegović specijalista za terorizam i organizovani kriminal i savetnik predsednika Vlade za nacionalnu bezbednost.

29.06.2024

20:54

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija