• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.01.2024

22:00

Oglasio se Novak pred meč Kecmanović - Alkaraz! Ovo je njegova prognoza!

EPA

Tenis

Oglasio se Novak pred meč Kecmanović - Alkaraz! Ovo je njegova prognoza!

Podeli vest

Prvi reket sveta veruje u saigrača iz reprezentacije.

Najbolji teniser planete Novak Đoković (36) veruje da Miomir Kecmanović (24) sutra ujutru može da savlada Karlosa Alkaraza (20) i izbaci ga u osmini finala Australijan opena!

Mladi srpski teniser sutra ujutru (9.00, Eurosport 1) imati jedan od najvećih izazova u dosadašnjoj karijeri, a prema Noletovim rečima, on itekako ima šanse protiv jednog od najboljih igrača današnjice.

Nole je u razgovoru sa novinarima pružio podršku saigraču iz Dejvis kup reprezentacije, a usput je pohvalio njegove igre u poslednje vreme. Smatra da je u životnoj formi i da bi mogao da se suprotstavi čak i sjajnom Špancu.

Foto: Tanjug/AP

 

 

- Miša (Kecmanović, prim.aut.) je igrao fenomenalno u prethodna dva meča. Spasavao je meč lopte protiv Štrufa i Pola. Izuzetno mi je drago da je ušao u četvrto kolo i smatram da je to potpuno zasluženo. Veliki je radnik i veoma posvećen, trudi se da napreduje. Ne iznenađuje me što beleži odlične rezultate. Mislim da će ovo biti njegova sezona i da će je obeležiti možda i sa njegovom najvećom pobedom do sada, sutra protiv Alkaraza - optimističan je Nole.

Foto: profimedia

 

 

Najavljuje prvi reket sveta veliku borbu i poručuje da će Kecmanović, ako želi dobar rezultat, morati da bude spreman na maratonske poene.

- Alkaraz je jedan od najboljih igrača na svetu i biće veoma teško Miši. Ali, verujem da će Kecmanović biti fizički spreman i to je jako bitno, jer verujem da će biti dugih razmena poena u meču koji bi mogao da traje tri, četiri ili pet sati. Koliko god. Apsolutno mislim da ima šansu u tom meču, jer igra čvrsto sa osnovne linije - dodaje Nole.

Jedan od najboljih sportista na svetu kaže da je primetno da je Kecmanović napredovao u igri.

- Napredovao je u servisu, servira i preko 200 kilometara na čast. Video sam da je odservirao asove, koji nisu za njega karakteristični. Ako bude dobro servirao, to će mu biti od velike pomoći - ističe Đoković.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

"U Srbiji 2,26 miliona stambenih zgrada": Evo gde se nalaze najstarije
Društvo

"U Srbiji 2,26 miliona stambenih zgrada": Evo gde se nalaze najstarije

U Srbiji, prema rezultatima poslednjeg popisa obavljenog 2022. godine, postoji 2.261.051 stambena zgrada, navodi se u danas objavljenoj publikaciji "Stambene zgrade", u kojoj Republički zavod za statistiku (RZS) prvi put objavljuje podatke o teritorijalnom rasporedu i osnovnim karakteristikama stambenih zgrada.

09.05.2024

14:25

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija