• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.01.2024

17:55

Rafa se vraća! Na turniru Medvedev, Rubljov, Marej, a prijavio se i Španac!

EPAIMAGES

Tenis

Rafa se vraća! Na turniru Medvedev, Rubljov, Marej, a prijavio se i Španac!

Podeli vest

Španski teniser Rafael Nadal mogao bi u februaru da se vrati na teren, pošto je na listi učesnika turnira u Dohi.

Nadal se u januaru u Brizbejnu vratio na teren posle pauze od gotovo godinu dana zbog povrede, ali je na tom turniru u četvrtfinalu povredio mišić kuka i povukao se sa Australijan opena.

Spekulisalo se da ga čeka duža paza, ali je on na listi turnira iz serije 250 u Dohi, koji počinje 19. februara, preneo je "Eurosport".

Za turnir su, između ostalih, prijavljeni i ruski teniseri Danil Medvedev i Andrej Rubljov i Britanac Endi Marej.

 




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija