• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.01.2024

22:10

Počele kritike na račun Alkaraza: Karlose, to ne smeš da radiš!

Tanjug/AP

Tenis

Počele kritike na račun Alkaraza: Karlose, to ne smeš da radiš!

Podeli vest

Previše improvizuje, kada Zverev napravi brejk to je to, dodaje Vilander.

Velika očekivanja imala je teniska javnost od Karlosa Alkaraza na startu 2024. godine, ali je mladi Španac sve razočarao porazom učetvrtfinalu Australijan opena. Na put momku iz Mursije stao je Aleksander Zverev zbog čega je popularni Karlitos razočarao sve svoje "fanove". 

Među njima i Matsa Vilandera analitičara "Eurosporta". Nekadašnji švedski teniser je analizirao igre Karlosa Alkaraza i zamerio mu zbog činjenice da je protiv Aleksandera Zvereva mnogo eksperimetisao.

- Prvih nekoliko poena na meču je zabrinulo ljude. Ne možeš to da radiš kada igraš protiv Aleksandera Zvereva. Možeš to da radiš kada igraš protiv Rafe ili Novaka, gde imaš priliku za brejk, da daš sebi malo vremena, ali kada igrate sa takvim momkom, prva dva poena u tvom servis gemu su izuzetno važna jer ako naprave brejk, to je to - rekao je Mats Vilander.

Foto: EPAIMAGES

 

Prisetio se Šveđanin finala Vimbldona kada je Karlos Alkaraz savladao Novaka Đokovića, a potom ga uporedio sa Nikom Kirjosom zbog atraktivnog stila igre koji ih često košta većih rezultata. 

- U finalu Vimbldona protiv Đokovića, gem u kojem je servirao za pobedu započeo je drop-šotom, izgubio je, a onda je odigrao još jedan drop-šot i osvojio ga. Da li želimo da to promeni? Isto je i sa Nikom Kirjosom. Voleo bih da ga vidim kako osvaja Grend slemove, ali da li želim da igra 'tvinere'? Nisam siguran. Alkaras je pomalo sličan - podvukao je Šveđanin. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM
Rezultati nisu konačni ali...

Makedonija je izabrala! Šiljanovska Davkova je predsednica, VMRO-DMPNE nanao istorijski poraz Pendarovskom i SDSM

Prema prvim rezultatima do sada prebrojanih glasova sa biračkih mesta kada je reč o predsedničkiom izborima u Severnoj Makedoniji, prednost kandidata VMRO-DPNE Gordane Šiljanovske Davkove u odnosu na Stevu Pendarovskog iz Socijaldemokratskog saveza (SDSM) je ogromna. Šiljanovska Davkova je dobila na 90 odsto obrađenih mesta podršku 481.217 glasača, a Pendarovski 216.902 birača!

08.05.2024

21:16

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija