• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A.K.

07.03.2024

14:20

Sramota, kriv sam! Rus mogao žestoko da nadrlja

Tanjug/AP

Tenis

Sramota, kriv sam! Rus mogao žestoko da nadrlja

Podeli vest

Ruski teniser Andrej Rubljov, koji je diskvalifikovan u polufinalu ATP turnira u Dubaiju zbog neprimerenog komentara, priznaje da ga je sramota zbog ponašanja.

Rus je prvo zbog grube reakcije diskvalifikovan i kažnjen, ali mu je kasnije delimično žalba uvažena. Rubljov je poludeo posle jedne odluke linijskog sudije u trećem setu, pa glasno negodovao i psovao. Nije imao sreće jer je sudija znao ruski, pa se obratio supervizoru i rekao je da je Rus opsovao, a Rubljov je diskvalifikovan. 

Prvo mu je oduzet sav novac, ali i bodovi koje je zaradio do tog trenutka na turniru, da bi ATP nakon žalbe tenisera potvrdio da je odluka promenjena. Svakako je kažnjen sa 36.400 dolara zbog nedoličnog ponašanja. 

- Izvinio sam se nekoliko puta zbog svega što se dogodilo. Nije mi bilo teško da to uradim. Krivica je u potpunosti moja i to je neprihvatljivo. Ne smete tako da se ponašate, tako da dižete glas, bez obzira na to da li se radi o glavnom ili linijskom sudiji ili bilo kojoj drugoj osobi -  izjavio je Andrej Rubljov.

 

 

 

Stidi se Rus zbog ponašanja.

Ne smem sebi to da dozvolim, bez obzira na to da li je neko u pravu ili ne. To je nedostatak poštovanja. Sramota me je što sam sebi to dozvolio.

 

Foto: Tanjug/AP

Andrej Rubljov tokom razgovora sa sudijom

 

Nije ovo bio prvi put da Rubljov izgubi kontrolu, bilo je temperamentan i u prošlosti.

- Da budem iskren, i u prošlosti sam radio slične stvari, ali nikada nisam privukao toliku pažnju - priznao je Rus.

 

 


 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!
Hronika

Udario devojčicu trotinetom na pešačkom prelazu u Batajnici! Tinejdžerka zadobila teške povrede opasne po život!

Ovlašćena službena lica Ministarstva unutrašnjih poslova Direkcije policije Policijske uprave za grad Beograd Uprave saobraćajne policije SPI za uviđaje saobraćajnih nezgoda, su po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu, 27. aprila ove godine odredila zadržavanje u trajanju od 48 sati Č.L. (21) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja.

28.04.2024

13:31

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija