• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Lj.V.

09.03.2024

12:22

Neću više da pričam! Marej u klinču s novinarima!

Tanjug/AP

Tenis

Neću više da pričam! Marej u klinču s novinarima!

Podeli vest

Čuveni teniser Endi Marej izgubio je u drugom kolu Indijan Velsa od Andreja Rubljova sa 7:6, 6:1, a nakon toga na pres konfernciji se ponovo povela polemika o njegovom penzionisanju.

Nekadašnji svetski broj jedan već dugo ne igra na vrhunskom, a i sam je više puta pominjao da se njegovoj karijeri bliži kraj.

Škotlanđanin je nedavno rekao da će karijeru završiti nakon leta, ipak zasmetala su mu pitanja novinara o tome.

- Osećam se kao da me niko ne sluša. Mislim, da, planiram da završim na leto. Ne znam šta više mogu - da, ne znam šta bih još trebalo da kažem. Pitaju me o tome već, 18 meseci ili tako nešto, i očigledno je to nešto o čemu sam razmišljao, ali, znate, nisam doneo odluku. Kada sam odlučio da se povučem to sam i rekao i niko to ne sluša. Tako da stvarno ne razumem zašto me stalno pitaju, da budem iskren - rekao je Marej.

Foto: Tanjug/AP

Endi Marej

 

Zatim je podvukao da više ne želi da priča o tome dok ne dođe trenutak kada će ukačiti "reket o klin".

- Neću više da pričam o tome, od sada do trenutka kada dođe vreme da bi trebalo da prestanem - naglasio je on.

Marej je svojevremeno bio  prvi igrač na ATP listi, u karijeri je osvojio tri grend slem turnira, a jedini je igrač koji u svojoj kolekciji ima dva olimpijska zlata.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Da li se sprema hapšenje Netanijahua? Mladići u Ukrajini plaču dok ih silom odvlače na front!
Live TV

Da li se sprema hapšenje Netanijahua? Mladići u Ukrajini plaču dok ih silom odvlače na front!

U Pojasu Gaze od početka sukoba ubijeno je više dece nego u svim svetskim sukobima zajedno. Amerika štiti Izrael do krajnjih granica, ipak navodno se sprema optužnica protiv Netanijahua zbog svega što se dešava u Pojasu Gaze. Na ovu, ali i druge aktuelne teme govorili su gosti "Rata uživo" Vojislav Milošević, direktor Centra za antiterorizam i Ivan Ivanović iz pokreta "Naši".

28.04.2024

19:53

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija