• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. R.

09.03.2024

13:52

Otkriveno! Novak je bio uz Simonu sve vreme! Slao mi je poruke, divim mu se...

Tanjug/AP

Tenis

Otkriveno! Novak je bio uz Simonu sve vreme! Slao mi je poruke, divim mu se...

Podeli vest

Rumunska teniserka Simona Halep progovorila je o teškim trenucima kada se vodio proces protiv nje i istakla da je veliku podršku imala u srpskom asu Novaku Đokoviću.

Slavna Rumunka je uspela da dobije spor pred Sudom za sportsku arbitražu u Lozani, a kazna joj je umanjena sa četiri godine na devet meseci, pa je dobila i specijalnu pozivnicu za Majami.

- Novak mi je poslao poruku pre i posle suđenja. Iskreno, mnogo mu se divim, zbog svega što predstavlja na terenu. Divim se njegovoj ambiciji, jer je on je poseban, drugačiji čovek, divim mu se kao sportisti u celosti. Ne poznajem ga lično, ali radi sve što može kako bi ostao najbolji, brine o tome šta jede… Ja ne! Ja jedem i čokoladu, ali uspela sam da se ne ugojim, što je veoma važno - otkrila je Halepova u intervjuu za rumunsku "Antena 3" .

 

Foto: EPA, Reuters

 

 

Nije krila ni da su je pordžale neke koleginice.

- Bile su uz mene Kerber, Barti, Kvitova takođe... Ne mogu da kažem da je to prijateljstvo jer smo protivnice, ali bila sam veoma srećna što su mi pisale i pružile podršku.

Iako Rumunka nije nastupala godinu i po dana uspela je da zadrži sponzore.

- Nisu tražili detalje, ali rekli su da ne veruju da sam se dopingovala i da će nastaviti da rade sa mnom. Obično sam veoma introvertna, ali sada sam zvala sve sponzore i objasnila šta se desilo.  To je jedinstvena stvar, videla sam mnogo slučajeva kada sponzori napuste sportiste. To mi je bilo olakšanja, svetlo u mraku, to što ti ljudi nisu verovali da sam se dopingovala.

 

Foto: EPA Images

 

 

 

Prva se javila tati posle saznanja presude.

- Pozvala sam oca, rekao mi je da je bio siguran da će tako i biti. Onda sam pozvala mamu, koja je emotivnija, ona se i rasplakala. Oni su roditelji za primer koji su me podržavali u svim mojim odlukama. Emotivna sam osoba – ako je neko strog sa mnom, ne mogu da igram kako umem, a oni su to razumeli - poručila je Simona Halep.

Podsetimo, ona se odmah oglasila nakon što je sud za sportsku arbitražu u Lozani (CAS) umanjio kaznu početkom nedelje.

- Presrećna sam da mogu da podelim sa vama da ću se za dve nedelje vratiti na WTA tur u Majamiju. Hvala turniru što mi je pružio ovu mogućnost, jedva čekam da se vratim - istakla je Halep na društvenim mrežama.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija