• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: J. R.

16.03.2024

07:30

Tajna Alkarazovih poruka na kameri napokon otkrivena! Evo šta značli "N, vidimo se uskoro" (VIDEO)

EPA-EFE/JOHN G. MABANGLO

Tenis

Tajna Alkarazovih poruka na kameri napokon otkrivena! Evo šta značli "N, vidimo se uskoro" (VIDEO)

Podeli vest

Mladi španski teniser Karlos Alkaraz obelodanio je da je krenulo snimanje filma o njegovom životu i sada je jasno da se nedavno ispisivanje slova "N" na kameri nije odnosilo na Novaka Đokovića, već na Netfliks.

Dokumentarac pod nazivom "Alkaraz" počeo je da se snima u Las Vegasu, gde je Karlos igrao egzibiciju protiv Rafaela Nadala.

Nema sumnje da će mnoge ljubitelje tenisa "zakucati" pred male ekrane, jer će kamera u stopu pratiti drugog igrača sveta i najmlađeg tenisera ikada koji je bio na vrhu ATP liste. Sada je rešena misterija i jasno je na šta se odnosila nedavna poruka Alkaraza iz Indijan Velsa.

 

 

 

 

- Veoma sam srećan zbog saradnje sa Morena filmom i Netfliksom. Ljudi će moći da vide sve što ne mogu na terenu. Mislim da će ovo biti nešto sasvim drugačije. Nadam se da će uživati u  koliko i ja - saopštio je Alkaras.

 

 

 

 

Bio je tajanstven Alkaraz tokom turnira u Kaliforniji, jer je na kameri ispisivao poruke kojima mnoge nisu bile jasne.

Već smo pomenuli poruku "N, vidimo se uskoro",  ali to nije bilo sve. U jednom momentu je napisao "Tudum", a ispostvailo se da je mislio naziv džingla produkcijske kuće koja snima dokumentarac o njemu. 

Španskog asa danas od 21:30 očekuje polufinale Indijan Velsa protiv Italijana Janika Sinera.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!
Live TV

Pravoslavci i muslimani u savezu protiv NATO-a! U bliskoj budućnosti BRIKS će postati dominantna organizacija!

Geopolitički svet je sve uzburkaniji. Verovatno Srbija treba da bude veličine Gaze da bi bila dovoljno mala. U svetu ima mnogo prekombinovanja. Dešava se nešto što će prave rezultate dati tek za pet godina. O domaćoj politici, ali i o poseti Blinkena Bliskom Istoku govorili su u "Info večeri" Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke i Jovana Stojković iz pokreta Živim za Srbiju.

27.04.2024

22:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!
NEVEROVATNO

(VIDEO) Ovaj snimak je razgnevio celu Rusiju! Kako je Ukrajina uspela ovo?! Dron zbrisao milionski supermoderni sistem!

Prema tvrdnjama ukrajinske vojske, u napadu njihovih snaga uništen je skupoceni sistem ruske vojne opreme. Ukrajinska vojno-obaveštajna agencija GUR objavila je u subotu video snimak za koji tvrde da prikazuje udar pripadnika Obaveštajne službe odbrane Ukrajine (DIU) i 15. odvojene artiljerijsko-izviđačke brigade Black Forest kako gađaju ruski radarski sistem 48Y6 K-1 Podljot, a na snimku je uhvaćen i dramatičan trenutak eksplozije.

27.04.2024

20:40

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija