• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: B.O.

16.03.2024

22:33

Poznati pčelar spasio Zvereva i Alkaraza od najezde pčela! (VIDEO)

EPAIMAGES

Tenis

Poznati pčelar spasio Zvereva i Alkaraza od najezde pčela! (VIDEO)

Podeli vest

Lens Dejvis ima svoj rijaliti program posvećen insektima.

Po mnogo čemu će ovogodišnji Indijan Vels ostati upamćen u istoriji tenisa. Verovatno najveće iznenađenje desilo se u trećem kolu turnira u Kaliforniji kada je Luka Nardi savladao Novaka Đokovića, a nekoliko dana kasnije kompletan program morao je da bude pomeren zbog neočekivano razloga. 

Naime, roj pčela sjatio se na Centralni teren Indijan Velsa u momentu kada su se Karlos Alkaraz i Aleksander Zverev igrali svoj meč četvrtfinala. Instekti su, verovatno, zbog toplote doleteli na teren i počeli da "jure" španskog tenisera koji je u panici otrčao put svlačionica.

 

 

Organizatori su najavili da će program biti pomeren, a meč nastavljen kada se reši problem sa pčelama. Čekala se reakcija nadležnih organa da bi u pravog heroja izrastao poznati američki pčelar - Lens Dejvis. 

Reč je o čoveku koji ima svoj rijaliti program za praćenje života pčelara, ali i zaštiti stanovnika Kalifornije od insekata. Dejvis je u Indijan Velsu doneo svoju opremu kako bi zaštitio navijače i aktere meča, a nekoliko desetina minuta kasnije program je bez problema nastavljen. 

Navijači su skandirali Dejvisovo ime i tražili selfi sa poznatim pčelarom, dok je Karlos Alkaraz lično želeo da se zahvali Amerikancu za rešavanje situacije. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!
Izbori 2024

Brnabić: Građanima dugujemo pristojan dijalog među strankama!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je da je razgovor između vlasti i opozicije lekovit za parlament, a da je pristojan dijalog političkih stranaka koje drugačije misle nešto što političari duguju svim građanima Srbije, bez obzira na to da li su oni glasali za vlast, opoziciju ili možda nisu uopšte izašli na izbore.

30.04.2024

09:48

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Džet set

Srbija